Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (221)
  • Kép (52)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(221)
    • 5 Csillag(194)
    • 4 Csillag(25)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • MavVIP3
    GR
    13/05/2021

    Gyors szállítás privát postahivatalból (futár). A doboz egy kicsit elkeseredett volt, de a szék darabjai majdnem érintetlenek. Találtam egy kis szakadást (2 cm) a lefelé (párna) oldalán, és egy nagyon kis karcolást a kartámaszon, ahogy a képeken látható. Számomra ezek fontosak. Általában azonban a szék jó állapotban van. Két dolgot szeretnék megemlíteni, amelyek eltérnek a leírástól: 1. a szélessége lefelé rész nem 68cm, de 52cm sajnos. Másodszor, nem csak 135°-kal, hanem egészen lefelé, majdnem 18°-kal! Talán nem a GC-7 modell. Haha, 😁 Általában nagyon örülök!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    Pésimo servicio del vendedor, ha tardado 27 días en llegar a España cuando anuncian que llega en menos de una semana. La silla llega desmontada aunque es fácil montarla con paciencia, parece de buena calidad, es cómoda y aguanta bastante peso.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2021

    A termék nem teljes. A cső, amely összeköti a széket a lábak hiányzik, és miután több e-mailt különböző fotókkal nem kínál nekem elfogadható megoldást. Azt mondták, keressem meg az alkatrészt, és csináljak komposztot, mert a szállító túl sokáig fog tartani. Két hete vettem a fiam születésnapjára, és nincs rá esély, hogy valaha is megtartsam. Vissza kéne szereznem a pénzemet és kivennem. Bármelyik cég megtette volna, és küldött volna egy másikat.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    Recebi a cadeira dentro do prazo prometido, o problema a que vem com um defeito na lateral do acento , vem descosido , no meu parecer é o ponto negativo que encontrei, já procedi à reclamação , estou à espera de uma resposta para podermos trocar por outra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    Szép, kényelmes, masszív szék, a fiamnak vettem, ő elégedett vele és nagyon szereti!Jó ár- érték arány, valódi bőr!Ajánlom mindenkinek! Nice, comfortable and massive chair, i bought for my son, he like it and pleased with it!Good price value rate, genuine leather!I recommend for everybody!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2021

    Ez a játékszék néz ki, és úgy érzi, prémium...Nagyon elégedett a vásárlás és a szolgáltatások az eladó, a BG, a Deutsche Post és a DHL... Mindössze 5 napba telt, hogy Lengyelországból Spanyolországba szállítsanak vám nélkül...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2021

    sedia facile da montare e di buona fattura molto comoda e con questo prezzo un best buy ottimo il servizio di spedizione veloce e il pacco era in condizioni perfette top

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2021

    Very good design. Easy assembly even for amateurs. Good material. The only welcome I would have to this gaming chair and the fact that it is narrow, I measure 183cm, I weigh 90kg, but my thighs are just right ... to be even stronger had my problem putting my legs apart without feeling the pressure and restrictions sides of the chair. Otherwise, I highly praise the product. Rating 10/10 for me, we will see how long the material lasts (backrests, cushions, seating and other components). I definitely recommend people around 175-185cm weighing up to 95kg max, if you don't just have it on your navel and you're an athlete. :-D Velmi povedený dizain. Jednoduchá kompletace i pro amatéry. Dobrý materiál. Jedinou vítku, bych měl k této herní židli a to že je úzká, měřím 183cm, vážim 90kg, ale moje stehna jsou tak akorát ... být ještě silnější měl bých problém dát nohy od sebe, bez toho aniž bych cítil tlak a omezení po stranách židle. Jinak produkt velmi chválím. Hodnocení 10/10 pro mně, uvidíme jak dlouho vydrží materiál, (opěradla,polštářky,sezení a další komponenty). Určitě doporučuji lidem kolem 175-185cm váhy do 95kg max, pokud to nemáte jen na pupku a jste sportovci. :-D

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2021

    Kaptam egy széket három nap alatt Lengyelországból rekordidő alatt :). A szék pontosan olyan, amilyennek elképzeltem, és remélem, így is marad, nagyon praktikus, hogy beállíthassam a fogantyút és természetesen a háttámlát, maga a szerelvény gyerekesen könnyű. Amikor leülök, nagyon puha, ami tetszik, majd meglátjuk, hogy végül is :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    Minden nagyon jól csomagolt, a szállítás elég gyors volt, és maga a szék is nagyon szép. A „segg" párna nem olyan kényelmes, mint amilyennek látszik, ha egy 8 órás műszakban dolgozol, vagy hosszú ideig játszol, de ezen kívül minden rendben van. Az egyetlen panaszom, hogy ha rendelsz, akkor a „Bangjó" szállítórendszerrel van. Úgy tűnik, 35 karakteres határ van a szállítási cím megadására a futárcímkék miatt. Ez azonban nem probléma, amíg a fizetés után nem kap semmilyen hibát vagy értesítést tud erről, mielőtt kijelentkezik. Kaptam egy e-mail-t, amelyben azt tanácsolta, hogy a címemet ki kell javítani, de sok oda-vissza kellett, hogy legyen a helyes cím leírva, mivel próbálták lefordítani angolra, Ami sosem működne, mivel a címem nem angolul van. Az én javaslatom, hogy a BAM-nak lenne egy értesítés felugró ablak, hogy értesítse az ügyfeleket, hogy a cím túl hosszú, mielőtt megnézik. Ezzel mindenkinek sok időt spórolunk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft33 580
    • Ft35 412
    • Ft39 686
    • Ft24 421
    • Ft36 633
    • Ft51 899
    • Ft61 058
    • Ft33 580
    • Ft45 793
    • Ft82 426