Vásárlói vélemények

4.92 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (3611)
  • Kép (914)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(3611)
    • 5 Csillag(3351)
    • 4 Csillag(245)
    • 3 Csillag(15)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/11/2020

    Reached my expectations. Once you get used to the fact it's not fully touch screen but controlled only by one button, than it's really easy to use and I had no issues with it. Blood pressure Oxygen level Heart beat ... That was the functions I needed btuse and i works well. As a nice surprise to me was "shutter" so it's possible to use ti for camera by DaFit app. Materials looks like good quality standard. Rubber band is actually better than in my MiBand I'm using for couple of months already. So yeah, for the price I paid (about $15), I got a really good fit band/watch.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    A megrendelés a JAN 28. honlapon történt, és a FEFB 4.-en szállították. Ez érint 20 egyenes nap és 15 munkanap, a szállítás, és 25 és 19 nap, egyenes és üzleti, illetve a dátum a megrendelés feldolgozását. Egy csomagban jött más tárgyakkal, és jól csomagolt. Az első használat előtt teljesen fel kell tölteni, és az akkumulátor minden utolsó 1 héten át tart. Vízálló, és számos fontos információt közölhet (vérnyomás; O2 szint; szívverés; alvásminőség; stb.). Jól épít, és van egy nagy költség/haszon arány. 5 csillagos! A kérelmet január 28-án nyújtották be a honlapon, és február 4-én küldték meg. A szállítás napján 20 munkanapot és 15 munkanapot, valamint 25 és 19 napot, futást és hasznosat igényelt a kérelem feldolgozásának napjától. Jött egy csomag más tárgyakat, és jól csomagolt. Az első használat előtt teljesen fel kell tölteni, és az akkumulátor majdnem 1 hétig tart. Vízálló, és sok fontos adatot tud tájékoztatni. (vérnyomás; oxigén szaturáció; szívverés; alvás minősége stb...). Ez egy jó kivitelben, és egy nagy költség-előny! 5 csillagos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    amando o produto até agora!! chegou com cerca de 25 dias, muito rápido! Produto apresenta bom desempenho, muito rápido, pulseira de ótima qualidade e que é super fácil de usar apenas com uma mão.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    chegou o meu bw-hl1 e muito bonito, a puceira bem confortavel o vendedor embalou bem a caixa chegou tudo certo, demorou 28 dias pra chegar na minha casa parabens banggood, pode comprar.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    Ez az, amit mindennapos használatra keresel! Mindene megvan, ami kell! Könnyű alkalmazni! Ez egy gyors küldetés!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2020

    Nem rossz óra. Gyönyörűek. Az egyetlen hátránya, hogy 3-4 naponta kell feltöltenie az akkumulátort.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2020

    Segunda encomenda, do produto, recebido perfeitamente! Excelente, para usar e presentear! Muito agradável e funcional! Obrigado, Banggood, pela rapidez no envio e entrega!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2020

    Produto veio bem embalado, demorou um pouco por conta da atual greve dos Correios, o Smartwatch é bem construído, tem uma aparência bonita, suas funcionalidades são ótimas, os sensores e a tela respondem bem. Eu recomendo !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2020

    chegou em 1 mês e 4 dias, bonito e parece veste bem, bom como esperado. fator ruim, se for trabalhar e deixar o celular em casa ele desconecta e não localiza mais, tendo que reiniciar o celular para nova conexão, simples, mas poderia não necessitar disso.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/06/2021

    Köszönjük, hogy a gyors szállítást. Rendeltem múlt 28Május és szállított nekem 06június 2021. Jól néz ki. Az ár értéke. Amit nem szeretek, az ujjlenyomatot hagy a képernyőn.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9,634
    • Ft7,458
    • Ft10,256
    • Ft10,850
    • Ft11,189
    • Ft4,660
    • Ft6,146
    • Ft3,644
    • Ft4,240
    • Ft7,555
    • Ft9,945
    • Ft3,106
    • Ft9,945
    • Ft8,080
    • Ft12,432
    • Ft3,728
    • Ft10,256
    • Ft3,417