Vásárlói vélemények

4.91 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (2071)
  • Kép (446)
  • Videó (6)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(2071)
    • 5 Csillag(1911)
    • 4 Csillag(142)
    • 3 Csillag(18)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/12/2020

    gyors szállítás Görögország.a minőség a fejhallgató csodálatos.nem érzi olcsó.a csomagolás volt nagy.szuperfast pár a Smarthone.a hang, miközben nem lesz nagyon hangos, nagyon éles és világos.a basszus nagyon jó az ízlésemnek. És az elszigeteltség nagyon jó. Én biztosan ajánlom

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2020

    Melhor fone de ouvido que já tive ,som de alta qualidade sem chiados no último volume . Muito bem construído e sem distorções nós graves e agudos . Parabéns Blitzwolf por fazer produtos de excelente qualidade e com preço acessível. Desculpa não falei que a bateria é muito boa , foi mais de um dia de música e ainda restou 50% de carga .👏👏👏👏

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2020

    Fone excelente e bem construído, leve e todo confortável, tem muitas funções com passar e voltar música, aumentar e diminuir volume, play e pause, suporte pra cartão de memória, para fio caso fique sem bateria e com microfone direto do fone. Bluetooth: quando ligado pelo bluetooth o grave fica indiscutível e o médio fica meio confuso por conta do grave forte, agudos não são fortes e estridentes e são bem equilibrados, não usar o volume 100% ajuda a melhorar a qualidade da música, no geral é ótimo, bateria dura muito. Não testei a distância que suporta mais parece ser boa e não engasga fácil na conexão. No fio: o grave diminui um pouco e o médio volta a funcionar perfeitamente, no geral todo fone com fio sempre terá mais qualidade que um bluetooth, sem o que reclamar do fio, você escuta tudo que a música tem, além de não precisar ligar o fone e gastar a bateria. Fone bonito e retrátil pra guardar fácil na mochila ou onde for, é um pouco grande mais nada que atrapalhe, sua espuma é bem confortável e encaixa super bem no ouvido isolando quase todo ruído de fora, ele aperta um pouco pra isolar bem o som porém só depois de um bom tempo usando, no geral é quase perfeito, ainda pelo preço que se paga por tantas funções vale mais a pena que alguns como JBL , Sony Philips e outros.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2020

    A telefon kevesebb, mint 12 nap alatt érkezett. Ez megfelelően hangos, de azok számára, akik szeretik a komoly leveleket kívánni, a memóriakártya funkcióval úgy éreztem, egy kicsit jobb minőségű hang... A mikrofon jó, jól rögzíti a hangokat, de úgy hangzik, mintha egy dobozban lennél. Azt hiszem, az értékelésemet egy kicsit befolyásolta, mert már megvan a blitzwolf fye7, így létrehoztam egy kicsit több várakozást, de összességében nem hagyja, hogy kívánják. Tetszett, és jelezni, de hagyok néhány minimál panaszt. Az érték, azt hiszem, ez valóban egy nagyszerű termék.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2020

    El envío a Chile. Temuco fue de alrededor de 3 semanas, en cuanto al sonido los bajos son muy buenos, sin perder calidad en los agudos, en cuanto a la latencia en juegos (pubg mobile) es muy baja, aunque para una mejor experiencia en videojuegos mejor conectar con jack 3.5 Anteriormente venia de unos blitzwolf Bw-by7 y en comparación a estos, los HP2 tienen un poco mas de presencia de bajos y agudos. En conclusión son muy buenos audífonos, cómodos, con buen sonido y buenos materiales de construcción, sin duda blitzwolf en cuanto audifonos tienen una calidad increíble.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2020

    I really liked this headphone. It's comfortable and it has a great sound quality, specially for its price. I also have a beats studio 2, which costed 10x the price of this headphone, and the quality is not that superior (of course the beats is a little better, but not so much better). Plus this headphone has bluetooth and a great battery. I have it for about two weeks, using it sporadically and haven't charged it yet. I believe it's at about 80% right now. I tried to use it to play PUBg on bluetooth, and although it's not perfect, cause it lags a little bit, I could play decently, once it doesn't lag too much. When I connect it to my Samsung TV, it plays seamlessly, so I can't notice any delay. The only problem I have is with connection. If I stay a little far from my computer/phone, like in the other room, the connection drops. It doesn't happen everytime, but it happens. Summing up, I would definitely recommend this headphone, specially for those who pays with dollars, once this is a 30$ headphone. For me, who lives in Brazil, it's a little expensive, but it totally worth it.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2020

    Kaptam a terméket kevesebb, mint 30 nap a megrendelés generáció, nagyon gyorsan. Őszinte leszek, hogy elvár egy sokkal jobb telefont, hogy annyi kommentálja Qli, de ez nem jelenti azt, hogy a telefon nem látványos. Különösen szeretem a súlyos erős és nagyon hangos hangzású fejhallgatókat, ennek komoly jó és „magas" hangzása van, az előny az akusztikus szigetelésben fordul elő. Te tényleg nem figyelsz semmire kívülről, és túl hangos a zenéd. Mindegy, a telefon nagyon jó, szuper Indica. És az árért minden pennyt megér.

    Hozzászólások (14)
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    This product was delivered in order without damage and any complications. The speed of delivery was very good (15 days). The packaging of the product was absolutely perfect. Very fast and easy connection of headphones with a smartphone and laptop. The weight of the headphones is acceptable and the headphones have a very nice design. The workmanship is really high quality and the materials are pleasant to the touch. The package also includes a cable for charging and connecting to the device (3.5 Jack). The sound quality is good and the bass is sufficient. Soundproofing is surprisingly good. The battery life also pleasantly surprised me for how long I use them via Bluetooth. Overall good quality / price ratio. So far (after 3 weeks of use) I am very satisfied with the product. I can only recommend the product and the seller. Thumb up!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2020

    A construção do material é ótima porém com leves folgas nas articulações que podem vir a dar problema se forçadas demais.. o fone abraça a orelha pelo lado de fora portanto como as almofadas são feitas com uma espécie de courino, o material causa aquecimento nas orelhas por longas horas. A claridade do áudio é ótima tem graves fortes e não distorce músicas mais pesadas.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    OMG GUYS THIS IS IT. It's AMAZING product, where I do beginning!!! (I have beats and edifier headphones) VERY IMPORTANT: very soft foam over the ear, which isolates you from outside noises. +10 the sound is very loud and clear (you can't stand at the maximum volume) 3D sound. gets TF card. +10 you can connect it with cable if you don't have battery. durable battery. and more more positive characteristics Thanks to blitzwolf for the technology it offers us at very good prices. as ITT: do not think about it, just take them with your eyes closed

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 741
    • Ft15 411
    • Ft14 071
    • Ft12 395
    • Ft9 045
    • Ft11 725
    • Ft10 385
    • Ft8 709
    • Ft5 176
    • Ft10 720
    • Ft14 071
    • Ft8 709
    • Ft18 092
    • Ft36 522
    • Ft10 050
    • Ft9 715
    • Ft5 694
    • Ft3 043