Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (87)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(87)
    • 5 Csillag(87)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/05/2021

    this is the second of the stand i bought. Its fits any of my devices. Mobile Phone, 7inch Tablet or my Alldocube iplay 40 with 10.4inch. Will give the second away AS a Gift. shipping Takes from CZ Warehouse only 4 days. Bought in a flash Deal for only 16,30€. Thx BG for their Service and prices. I realy can recommend this device.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2021

    Ez a legjobb állvány, amit meg lehet vásárolni egy iPad, a fotókon úgy tűnik, kevésbé minőségű, de személyesen szuper szép és jól megépített. Az alap súlya, így nem esik le, meg lehet hosszabbítani és visszahúzni, szép.... És olcsó. Nagyon ajánlom. Visszavásárolnám.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    i Just got my Order. Feels great and worth the Money. When in short Mode its 30cm high (without device) In Long Mode its 50cm high (without device). I try my Alldocube iplay 40 and IT fits AS you See at the Pictures. Even my Mobil phone fits perfecly. Inside a small Card says 18 Month manufacturer warranty (Not Bad). You can Turn your device around as you Like to fit your liking. IT arrived Here in Germany from the CZ Warehouse in 5 days. Color is White / Silver. I can recommend this device

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2021

    Alumíniumból és műanyagból készült. Kiváló szilárd testalkat. Erősen ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2021

    A leírtak szerint. Jó minőségű. Nagyon erős és nehéz, amire szüksége van egy állandó állvány.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    Nagyon örülök ennek a terméknek. Ez egy kicsit nehéz azt jelenti, hogy az itt használt anyagok minősége jó. Könnyen összeszerelhető, és nagyon kényelmes használni. Szeretem, amikor o megpróbálja a táblagépet, és még mindig a tartó feszes és szép. Thx-Bangjó a gyors szállítás csak 10 nap 😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2021

    A termék nagyon értékes benyomást kelt. Első pillantásra nagyon jó minőségűnek tűnik. Nem dönti el magát, tartja a helyzetét. a mechanizmus szoros, de még mindig könnyen beállítható. Nehezebb, mint gondoltam. Jól áll és stabil. Jól néz ki, nem olyan olcsó műanyag dolog néhány dollárért. Javasolnám.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2022

    Fast delivery. The product is nicely packaged and very easy to assemble. The clip is sturdy and looks durable. The base is heavy enough to support my tablet without problems. The height is adjustable.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2021

    ...mit is mondhatnék erről a termékről... a gyártó ihlette. mindegyik a termékleírásnak megfelelően. Jó anyagok és design!!! .. Gyors küldetés!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2021

    ...az egyik legjobb támogató bázis, ami valaha a kezemen keresztül jött... Nagyon jó minőségű anyagok... Kifogástalan tervezés és ergonómia!! Semmi véletlenszerű a Villámfarkastól... .. Nagyon gyors szállítás Csehországból!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$7.69
    • US$6.99
    • US$16.79
    • US$13.99
    • US$20.29
    • US$13.19
    • US$7.19
    • US$15.83
    • US$7.91
    • US$7.35