Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (100)
  • Kép (22)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(100)
    • 5 Csillag(92)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/12/2020

    Megvettem a részvényeket, kicsit késtem a szállítással. Még nem próbáltam ki, műanyag, kiváló minőségű, utasításokat mellékelve, én mondom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2021

    Kiváló választás, a Blitzfarkas. Mint mindig. a csomagolás egy kicsit kopott. Könnyű telepítés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    Árához képest rendben van, hasonló értékeket mutat más hőmérőkkel összevetve. egy hiányom van, ha valami miatt a kapcsolat megszakad akkor nem menti el a mért hőfokot. Az utolsó mért hőfokkal pótolja a hiányt a szoftver (Smart Life).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2021

    have not tried yet but seems good. fyi, coin battery installed instead of rechargable unit like other zigbee products from blitzwolf. good size though

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    works as described, sadly I didn't read that I need a zigbee bridge for this to work, but now it does. Glue on the backside sticks brutaly, I tried to place it on an other location in my room and the battery lid broke off, cause the glue was that tight. Anyways, fixed with Tape and still works. I would buy again, recommended 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2020

    Mivel új, friss fejlesztésű termék kíváncsiságból rendeltem egyet. Előrendelés miatt kicsit várni kellet, de az ígért harárídőre megérkezett. Kicsí kompakt, minőségi megjelenésű és jól müködik. Conbee II. -vel is megy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Gute Verarbeitung leider wird dafür eine zigbee3.0 gataway benötigt was bei der preorder leider noch nicht erwähnt wurde

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    I bought it to control a heather in Kids room Works very well, I like this ítem, is very light,, I stick it in the bed of the room and works perfect

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    Fin lille temperatur føler som virker som den skal

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2021

    Blitzwood technológia megbízhatóság, könnyű csatlakozás, pontos AJJELENTÉS

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 117
    • Ft4 714
    • Ft21 065
    • Ft6 897
    • Ft5 972
    • Ft12 171
    • Ft15 980
    • Ft11 982
    • Ft7 859
    • Ft11 319