Vásárlói vélemények

4.91 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1502)
  • Kép (217)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1502)
    • 5 Csillag(1393)
    • 4 Csillag(88)
    • 3 Csillag(16)
    • 2 Csillag(5)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/01/2021

    Ωραίο φως. λειτουργεί καλά. είναι αρκετά φωτεινό. Δεν νομίζω ότι είναι 3000k αλλά δεν μπορώ να το μετρήσω. Το συγκρίνω απλώς με έναν άλλο λαμπτήρα. είναι πολύ χρήσιμο για μένα. Το συνιστώ! Πολύ γρήγορη αποστολή!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2020

    Gostei bastante da construção do produto, ele acompanha a lâmpada, bateria que encaixa na lâmpada, cabo USB, velcro com adesivo que é colado na lâmpada e superfície. Único ponto que não gostei foi a distância que fica. O sensor de distância não é tão sensível, mas suficientemente bom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    This is a great lamp for the closet. I bought one to try and now I'm definitely ordering more. The light is also a warm hue so it doesn't hurt your eyes.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2020

    Fonctionne correctement dommage que la fiche batterie n’est plus comme avant , Je vais devoir remplacer complètement car maintenant la fiche est plus grosse par rapport à l’ancienne que j’avais acheté auparavant

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2020

    So, nice. I just received it and I charge the piece which is battery. It is red colour during the charging and became green when it is full. I haven't install it under my cabinet but I test on-off and auto functions. It has and motion sensor and in the daylight isn't turn on. The motion sensor works fine. Will see the daylight sensor. Thank you Blitzwolf and thank you Bangood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2020

    Az áru sértetlenül érkezett. A lámpa töltve lett. A mozgásérzékelő 5 m-nél nagyobb távolságból aktiválódik. A fény csodálatos, egy többszintes házban lévő tamburin alkalmas hurrá. Majd később írok az autonómiáról. A csomag tartalmaz egy USB kábelt, egy használati utasítást és egy kétoldalas whiskyt a rögzítéshez. Van elég energia. Az egyetlen dolog, amit látni szeretnék, az ugyanaz a lámpa a hideg fényben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    Funciona bem. A luz é pouco potente Boa qualidade de construção. É pena o carregamento ser por USB e não USB type C

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2020

    Tökéletesen működik. Szüksége van töltés négy havonta egyszer arra az esetre, ha naponta használja. Erősen ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2020

    This was better than what I was looking for! The lights are bright enough and is very responsive to movements. It's perfect for when you are going to the kitchen at late night and don't want to turn on the lights

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    Meleg fény. Sötétben működik. Jó mozgás érzékelés. Akkumulátor levehető. Nekem 4 napot bír egy töltéssel. Jó minőség.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3,314
    • Ft9,324
    • Ft4,660
    • Ft6,317
    • Ft6,526
    • Ft6,836
    • Ft3,106
    • Ft3,728
    • Ft2,695
    • Ft4,038
    • Ft1,240
    • Ft1,240
    • Ft4,038
    • Ft2,279
    • Ft6,215
    • Ft2,391
    • Ft3,613
    • Ft142,694