Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (815)
  • Kép (93)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(815)
    • 5 Csillag(786)
    • 4 Csillag(28)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/03/2021

    The product arrived quickly,packaging is perfect,not damaged. I put it together, I put it high, and I'm very happy with it. The brightness is very good,super,that you can adjust the side lights. The courtyard is perfectly lit and works with high brightness. I'll give you pictures, you can see that the light is very good. The luminaire is aesthetically pleasing, I hope it will work flawlessly for a long time!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 10 nap múlva. Cez Űelkovenu. Posiela, hogy muj eshop cz tak m ôž te by ' v Pohode. Všetko príde v poriadku a bez problémov. Vo vašom meste k najbli žšej pobočke.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    Great product, works well, simple - turn on and it works - turn off and it doesn't. Mounting is easy, I used zip ties on a drain pipe to mount but it comes with screws and masonry plugs etc for mounting to a wall. Unfortunately this unit took 2 months ( 8 weeks from order / payment date) to get to me in New Zealand. That was disappointing and slower than every other product purchased via Banggood. The build quality of this solar light seems good [as has been every other Blitzwolf product I have purchased] for the price and I have ordered a second unit.!! Hopefully it'll get here quicker than 8 weeks! Can recommended this product for the price!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    Excelente producto! los compré para iluminar pequeñas zonas pero como vi que si alcanza abarcar una área más grande los puse en el patio. su duración de batería es buena. aunque no sé si el calor afecte la batería a largo plazo. me gustaría saber si es correcto instalarlos en lugares donde le pega el sol directamente. considero que los 700 lm que ofrece son ideales para mantener áreas iluminadas sin necesidad de electricidad. me gustó su versatilidad de funcionamiento así como su facilidad para instalar. hay que dejar cargar bien la batería para que dure en la noche si se coloca en áreas muy transitadas.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • DanVIP4
    SK
    27/09/2021

    teljes szállítási idő 15 nap a KN-tól Szlovákiába (Európába).A fény feltöltött,Éjjel ki kell próbálnia, milyen messze van az érzékelő valóban elérte a mozgó tárgyat.De úgy tűnik, ok eddig.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    Kiváló minőségű a mozgásérzékelő úgy tűnik, hogy nagyon jól működik, kiváló és szilárd építési minőség. Jó termék, jó áron. Jobban működik, mint vártuk. Sok LED, hogy nagyon jól működik. Javaslom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2021

    Nagyon jó, a mozgásérzékelő jó távolságból veszi. A világítás jó és megfelel a tájékozott terméknek. 12 nap múlva érkezett Brazíliába, Santa Catarinába.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    demorou 2 semanas a chegar de HK a Portugal, equipamento com uma boa qualidade, esta marca surpreende pela grande qualidade e preços baixos, recomendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2021

    ..egy megbízható lámpatestet a nagyra becsült cégtől... Gyönyörű tervezés és kivitelezés. .. Minden a termékleírás szerint... .. Gyors küldetés!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/08/2021

    nagyon jó szolgáltatás. 8 napon belül szállított termék Noida. termékminőség keres prémium. 5 csillagot adok a termékért és 5 csillagot a szolgáltatásért. nagyon jó szolgáltatás által, a BGNB. Szeretlek Indiából

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 299
    • Ft3 249
    • Ft3 370
    • Ft3 370
    • Ft6 192
    • Ft3 094
    • Ft4 333
    • Ft3 336
    • Ft5 569
    • Ft6 130