Vásárlói vélemények

4.95 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (955)
  • Kép (184)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(955)
    • 5 Csillag(915)
    • 4 Csillag(36)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/09/2020

    Jó minőségű termék és nagyon erős, azok számára, akik vásárolnak maradni csatlakoztatva pq ez nincs indukciós díj, nehéz, de ez indokolt, hogy egy hatalombank 20.000mah. Szeptember 17-én küldték, és szeptember 29-én érkezett meg, mega gyors, egy Kínából szállított termékért, jobb, mint a brazil posta.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    Itens recebidos com sucesso. A entrega foi rápida como sempre. Fui taxado, mas como paguei o seguro já contatei a Banggood e o processo de reembolso já foi iniciado. As caixas estão um pouco amassadas, mas o produto dentro está em perfeitas condições e funcionando bem. Sou Fã da Blitzwolf, mas agora com o pé atrás pq meu Robô de limpeza parou com 5 meses e não estou tendo retorno da Blitzwolf nem da Banggood.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    Το προϊόν έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και ελπίζω να καλύψει της ανάγκες μου Η χρόνο αποστολής υπερβολικά μεγάλος 3 εβδομάδες αν και ήταν από Ευρωπαϊκή αποθήκη που έλεγε χρόνος παράδοσης; 1 εβδομάδα The product has excellent build quality and I hope it meets my needs Shipping time too long 3 weeks even though it was from a European warehouse that said delivery time? 1 week

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    Velmi dobrá Power banka 20 000mah je skvělé,2 vstupy,3 výstupy.Podporuje rychla nabíjení QC asi 3,0 a sama umožnje rychlejší nabíjení.tel Xiaomi Mi note 10 nabila z 50% za 1hodinu což je na nabíjení z Power banky dost dobré!.Při nabíjení telefonu či zařízení umožnující ryckle nabíjení svítí jedna ledka zeleně!Je trochu těžší,ale na kapacitu 20 000 je to v pořádku.Navíc blesková dodávka do České republiky - 3 dny to je fantastické!!!Děkuji Banggood!!!! Skvělá práce... Vladislav K. CZ

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2020

    Working, but its only 18W of power at summary, does not support charging and discharging power bank at the same time, here is my video about this item : https://www.youtube.com/watch?v=VdGlUp4zF40

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    A termék kivételes minőségű, nagyon szép és modern kialakítású, de érdemes rámutatni, hogy nagyon nehéz. De semmi, ami zavarna vagy zavarna. A töltés sebessége meglepett, az irodámban és a munkámban elektronikával dolgozom, és a nap folyamán nem hordom a felszerelésemet, és ez a powebank sokat megtakarított!! Instagramm: @Rah_lopess

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    Ma 22/02/221 4 hónap után a szállítási problémák nem a BG-ból, a szállítás befejeződött. Az energiabank biztonságban lett, és ezért köszönettel tartozik. Nagyon ajánlom. Végül egy nagy köszönet, hogy a nagy szintű professzionalizmus és segít megoldani a misszió problémák.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    Ich wollte eine mindestens 20000mAh große Powerbank, die auf jeden Fall mit QC 3.0 unterstützt und zwar zum beladen der Powerbank, als auch zum Laden der Geräte. Beides funktioniert hier. Es gibt 2x USB-A zum beladen der Geräte mit jeweils 18Watt.1x USB-C zum Laden der Powerbank und zum beladen der Geräte auch mit 18 Watt. Und einmal Micro-USB ebenfalls zum beladen der Powerbank mit 18 Watt. Die Qualität ist, wie bei Blitzwolf gewohnt, einwandfrei. Meine Empfehlung !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    Már egy hónapja használom, és a termék szállítja, amit ígér a betöltés és a gyors betöltése még IOS. Ez egy kicsit nehéz, és egy nap, hogy töltse ki teljesen, de követem elégedett a vásárlás

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Izmos darab, a súlya alapján vszeg tudja is a ráírt kapacitást. Mondjuk a Blitzwolf elég korrekt szokott lenni, odafigyel a dolgokra. Ez is egy szépen összerakott termék, pontos illeszkedések, sorjamentes. A megszokott Blitzwolf miőség!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5,859
    • Ft4,933
    • Ft6,167
    • Ft5,550
    • Ft10,178
    • Ft2,157
    • Ft14,929
    • Ft4,069
    • Ft2,474
    • Ft70,957
    • Ft7,401
    • Ft33,317
    • Ft18,508
    • Ft9,870
    • Ft8,944
    • Ft15,269
    • Ft4,748
    • Ft33,009