Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1353)
  • Kép (267)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1353)
    • 5 Csillag(1297)
    • 4 Csillag(42)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/10/2020

    Velmi dobrá Power banka 20 000mah je skvělé,2 vstupy,3 výstupy.Podporuje rychla nabíjení QC asi 3,0 a sama umožnje rychlejší nabíjení.tel Xiaomi Mi note 10 nabila z 50% za 1hodinu což je na nabíjení z Power banky dost dobré!.Při nabíjení telefonu či zařízení umožnující ryckle nabíjení svítí jedna ledka zeleně!Je trochu těžší,ale na kapacitu 20 000 je to v pořádku.Navíc blesková dodávka do České republiky - 3 dny to je fantastické!!!Děkuji Banggood!!!! Skvělá práce... Vladislav K. CZ

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    Το προϊόν έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και ελπίζω να καλύψει της ανάγκες μου Η χρόνο αποστολής υπερβολικά μεγάλος 3 εβδομάδες αν και ήταν από Ευρωπαϊκή αποθήκη που έλεγε χρόνος παράδοσης; 1 εβδομάδα The product has excellent build quality and I hope it meets my needs Shipping time too long 3 weeks even though it was from a European warehouse that said delivery time? 1 week

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2020

    Jó minőségű termék és nagyon erős, azok számára, akik vásárolnak maradni csatlakoztatva pq ez nincs indukciós díj, nehéz, de ez indokolt, hogy egy hatalombank 20.000mah. Szeptember 17-én küldték, és szeptember 29-én érkezett meg, mega gyors, egy Kínából szállított termékért, jobb, mint a brazil posta.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 03/08/2021

    Most kaptam meg. 08/7-re rendeltem, ma 03-08-ra érkeztem. Időbe telt, hogy ideküldjem Kínából. Amikor elküldték, gyorsan jött. Azt hiszem, 10 munkanap. Gyorsan átment a vámon, és nem vádoltak meg. Megérkeztünk. Nagyon jól csomagolva. Egy karcolás vagy karcolás nélkül. Amint megérkezett, csatlakoztattam egy C típusú kábelt, és már feltöltöttem a mobilt. Remek első benyomás. Remélem, ez így is marad.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2020

    Ezen az eszközön minden szilárd. mind a 4 portok működik nagy USB típusú c működik a töltőeszközök és működik, hogy töltse fel a készüléket, hogy is van egy mikro usb lehetőség, hogy töltse fel. az USB portok is jól működnek. erősen ajánlom az ár. A maximális teljesítmény nem 1 port. Ez mind a három port kombinált energia. így ne számítson arra, hogy valódi 18w gyors töltést kap az eszközökön, amelyek ezt mondják. Van kb. 9w

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2020

    Working, but its only 18W of power at summary, does not support charging and discharging power bank at the same time, here is my video about this item : https://www.youtube.com/watch?v=VdGlUp4zF40

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2019

    the cable don't support qc 3.0

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    Itens recebidos com sucesso. A entrega foi rápida como sempre. Fui taxado, mas como paguei o seguro já contatei a Banggood e o processo de reembolso já foi iniciado. As caixas estão um pouco amassadas, mas o produto dentro está em perfeitas condições e funcionando bem. Sou Fã da Blitzwolf, mas agora com o pé atrás pq meu Robô de limpeza parou com 5 meses e não estou tendo retorno da Blitzwolf nem da Banggood.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    A termék kivételes minőségű, nagyon szép és modern kialakítású, de érdemes rámutatni, hogy nagyon nehéz. De semmi, ami zavarna vagy zavarna. A töltés sebessége meglepett, az irodámban és a munkámban elektronikával dolgozom, és a nap folyamán nem hordom a felszerelésemet, és ez a powebank sokat megtakarított!! Instagramm: @Rah_lopess

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2020

    Really good powerbank with two inputs and three outputs. The USB-C input is an output too. In this input is quickcharge compatible (I tested: 9V / 2A via an Umidigi X charger). Capacity pumped in charge mode is 95 Wh, and 65 Wh in discharge mode. 17.500 mAh calculated by 3.7 V, allowing the efficency the capacity of the internal battery is really 20.000 mAh (on 3.7 V). You could use 13.000 mAh on 5V (65 Wh / 5 V). Really good! It is equal with Xiaomi 2C power bank! Very important: do not use the two input in same time! MicroUSB input will have been damaged! Unfortunately I tried out... I think this powerbank worth the money. Thanks Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$18.99
    • US$21.84
    • US$49.99
    • US$8.99
    • US$229.99
    • US$11.49
    • US$99.99
    • US$41.99
    • US$4.99
    • US$52.99
    • US$65.99
    • US$32.99
    • US$37.99
    • US$45.99
    • US$32.19
    • US$84.99
    • US$239.00