Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (46)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(46)
    • 5 Csillag(44)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/04/2021

    Encomenda chegou em 38 dias corridos e 26 dias úteis, chegou tudo certinho como descrito no ato da compra o lado negativo foi que a Banggood declarou 12 dólares mais mesmo assim a receita federal taxou em 186 reias mais não foi culpa da Banggood pelo contrário site confiável e da total atenção a nós clientes, o Power Bank BlitzWolf BW-p14 e de excelente qualidade bem construído bem compacto mesmo sendo uma bateria de 20000mh excelente compra concerteza...

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2021

    Gyors szállítás, jó termék. Az akkumulátor tehet gyors töltés iPhone és Galaxy megjegyzés, is töltse fel a laptop

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2021

    Excelente, muito bonita e eficiente. Mais uma vez surpreendido pela qualidades dos produtos da Blitzwolf.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    Produto muito bonito. Bem robusto e pesado. Satisfação total.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    Kiváló termék! Van Oneplus 8 Pro és tökéletesen működik WARP töltés protokoll. Javaslom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2021

    Jó, nagyon gyorsan megérkezett, kipróbáltam, és 1 és fél óra körül töltöttem, és még csak nem is babráltál a teljesítménybank kapacitásával

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2021

    I had to wait too long for this product to arrive!! But it works great.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    The enclosure is solid and well-constructed and the pack has substantial mass, indicating that good cells were chosen for the product. The charge level meter button is perfectly recessed, making inadvertent presses unlikely. My only complaint is that my unit's power level readout is very dim and the 3 amp charge indicator lamp does not illuminate even though the pack is drawing 3 amps from my charger/power supply - neither are deal-breakers and I do recommend - especially if you need good separation between the output ports as I did for my particular application.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2021

    Arrived after 2 months and 10 days after being shipped. For Oneplus 8 Pro the phone shows only Fast Charging, not Warp Carging, but with Ampere I measured 3300mAh charging power both with Oneplus cable and a random short cable. Would recommend 5*

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2021

    Épp most kapta meg a terméket a kezében; körülbelül egy hétig tartott. Jól néz ki, bár ez egyfajta ujjlenyomat-mágnes. De összességében, ez egy prémium megjelenés. Az összes alacsony és közepes feszültségű töltőmet is fel tudom tölteni, egy nagy plusz pont. Alig várom, hogy ellenőrizze a laptop, ha van egy C-C port. Ettől eltekintve, tökéletesen működik a telefon gyors töltés. Boldog vele minden :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16 394
    • Ft8 869
    • Ft13 843
    • Ft65 586
    • Ft3 165
    • Ft12 072
    • Ft7 284
    • Ft9 876
    • Ft8 412
    • Ft9 512
    • Ft8 742
    • Ft16 790
    • Ft5 700
    • Ft8 235
    • Ft5 700
    • Ft8 552
    • Ft19 008
    • Ft9 502