Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (175)
  • Kép (32)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(175)
    • 5 Csillag(168)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/10/2020

    Kiváló töltő a szokásos company!!!!!!! Nagyon gyors küldetése és az előírásoknak megfelelően!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    As described, came in perfect condition. Will edit the review, once tested

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2020

    Nagy töltő az ár, működik a leírtak szerint.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/08/2019

    I highly recommended it for those who need a reliable, premium quality PD3.0 Type C charger for their laptops and mobile devices. It has zero-Watt consumption in stand-by mode. I did charging protocol detections and in-depth max output test (see my video for more details). The BW-PL4 wall charger met and exceeded it's specifications. I should mention its carbon fiber front panel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2018

    I use it for charging my MacBook Pro 13 inches, and it works like a charm. Obviously, the charge isn’t as fast as the original charger since it provides 45 watts instead the 61 watts of the original charger. I mesure a 43,5 watts charge with my usb C meter (check pictures). There is a blue light that shine just above the usb c plug when the charger is powered (low brightness).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2020

    Ez a termék nagyon jó, gyors töltés és gyönyörű design és könnyű termék, a méret is nagyszerű a PD eszköz. Tökéletesen működik a Samsung AFC-vel (Adaptatív gyors töltés), és ha ez a szándéka, akkor használjon egy PD támogatási kábelt. Ez egy nagyon költséghatékony. A zöld fény nagyon finom, de remekül működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2020

    Blitzwolf töltője mind jó, már vettem más modelleket, és ez a legjobb, amit eddig nyertem, Nehéz töltő, kiváló minőségű, azt javaslom, vásároljon

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2019

    The package arrived a little damaged but the product came OK. The products came exactly as ordered. Excellent quality. Made with good plastic. Charging 5V3A 9V3A 12V3A 15V3A 20V2.25A. Status light.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2020

    Charging fast, working also with Jumper EZ-Book X3 PRO. Finaly just one charger for all my devices👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2020

    Kiváló termék! Eredeti és jó minőségű. Javaslom, hogy vegye meg. Gratulálok, BlitzWolf.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 829
    • Ft3 874
    • Ft6 714
    • Ft7 630
    • Ft3 050
    • Ft5 187
    • Ft2 134
    • Ft12 515
    • Ft4 271
    • Ft3 829
    • Ft4 271
    • Ft8 851
    • Ft6 695
    • Ft14 652
    • Ft4 577
    • Ft20 361
    • Ft3 523
    • Ft140 438