Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1369)
  • Kép (227)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1369)
    • 5 Csillag(1324)
    • 4 Csillag(35)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/11/2020

    Hasonló töltésem van 6 Aukey PA-T11 porton. Akartam venni egy másikat, de nem találtam. Egy hasonlót kerestem, és ezt a töltőt találtam. Végzett tesztek. Az áram kialszik, a feszültség is. A terhelés alatt leszálló feszültség kicsi és 4.9 V. De sajnos nincs védelem a rövidzárlat ellen. Feltöltöttem a kikötőket a 4.2A-ra, jobban félek. A védelem aukey PA-T11 töltéskor nem működött, a védelem a portokon gyors töltés nélkül lépett életbe 2.8A-nál. A gyorstöltő portokon a védelem sem működött. Szóval, nem vagyok túl elégedett a vásárlással. Állandó felügyelet mellett kell kihasználni.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    Ακόμα μια εξαιρετική συσκευή από την Blitzwolf . Διαθέτει συνολικά έξι θύρες usb εκ των οποίων οι δύο (πράσινες ) είναι τεχνολογίας Q.C3.0 .Πολύ ωραία και χρήσιμη τόσο εμφανησιακά όσο και λειτουργικά .Αγοράστε άφοβα με την εγγύηση της Blitzwolf

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    I bought two of these while on offer. Brilliant charging devices, charges my wife's POCO X3 on full speed no problem and my Xiaomi Redmi 9 Pro no problems, they show the charging logo to say they are fast charging so the must be working OK. If I used an extension cable on my old original charger the fast charge was disabled but it definitely fast charges. Then the bonus of being able to charge all your other devices at the same time, battery charger etcetera is a real bonus.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2022

    ... ένα ακόμη καλό προϊόν από την γνωστή εταιρεία!!! .. καλή ποιότητα υλικών και σχεδίαση.. ..για την δουλειά που το ήθελα .. πάει άριστα...δεν φορτίζω 6 συσκευές ταυτόχρονα.. αλλά για γρήγορη φόρτιση τα πάει καλά... ... όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος .. γρήγορη αποστολή!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2020

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 3 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2020

    Először is szeretnék gratulálni a minőségi ezt a gyönyörű blitzwolf szuper funkcionális termék számomra tökéletes obgda-Bangjó.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2021

    Már egy hete, hogy megvettem az enyémet. Eltekintve attól a ténytől, hogy ez a töltő szuper fűtés, amikor 4 vagy több készüléket tölt egyszerre, eltekintve attól, hogy nincs panasz.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2020

    The order arrived on the expected deadline. The product came exactly as ordered. Excellent quality. Comes with a 1.8 meter power AC cable EU.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2020

    This product is really impressive in build quality and functionality. S-power connectors can adapt to any current 5V;2.4A. And it came with double sided tape in case it's your interest to hold it somewhere. The best bang for you buck, the only thing that'll miss compared to Anker, is the type-c connector

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/07/2022

    Van néhány BlitzWalf töltőm, mind működik. Nagyon elégedett vagyok velük. Javasolt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$48.50
    • US$59.99
    • US$17.99
    • US$40.24
    • US$53.99
    • US$50.34
    • US$55.99
    • US$19.99
    • US$21.84
    • US$28.99
    • US$13.99
    • US$9.97
    • US$50.81
    • US$23.44
    • US$35.99
    • US$49.99
    • US$15.99
    • US$239.00