Vásárlói vélemények

4.97 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (729)
  • Kép (136)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(729)
    • 5 Csillag(710)
    • 4 Csillag(19)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/11/2020

    Hasonló töltésem van 6 Aukey PA-T11 porton. Akartam venni egy másikat, de nem találtam. Egy hasonlót kerestem, és ezt a töltőt találtam. Végzett tesztek. Az áram kialszik, a feszültség is. A terhelés alatt leszálló feszültség kicsi és 4.9 V. De sajnos nincs védelem a rövidzárlat ellen. Feltöltöttem a kikötőket a 4.2A-ra, jobban félek. A védelem aukey PA-T11 töltéskor nem működött, a védelem a portokon gyors töltés nélkül lépett életbe 2.8A-nál. A gyorstöltő portokon a védelem sem működött. Szóval, nem vagyok túl elégedett a vásárlással. Állandó felügyelet mellett kell kihasználni.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    Ακόμα μια εξαιρετική συσκευή από την Blitzwolf . Διαθέτει συνολικά έξι θύρες usb εκ των οποίων οι δύο (πράσινες ) είναι τεχνολογίας Q.C3.0 .Πολύ ωραία και χρήσιμη τόσο εμφανησιακά όσο και λειτουργικά .Αγοράστε άφοβα με την εγγύηση της Blitzwolf

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    I bought two of these while on offer. Brilliant charging devices, charges my wife's POCO X3 on full speed no problem and my Xiaomi Redmi 9 Pro no problems, they show the charging logo to say they are fast charging so the must be working OK. If I used an extension cable on my old original charger the fast charge was disabled but it definitely fast charges. Then the bonus of being able to charge all your other devices at the same time, battery charger etcetera is a real bonus.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2020

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 3 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2021

    A töltő nagyon jó, úgy néz ki, mint egy minőségi konstrukció, kényelmes, és a kábel másfél láb, szolgál.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2021

    Már egy hete, hogy megvettem az enyémet. Eltekintve attól a ténytől, hogy ez a töltő szuper fűtés, amikor 4 vagy több készüléket tölt egyszerre, eltekintve attól, hogy nincs panasz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    Ugyanaz, mint az első kritikám ezekről, átkozottul jó töltő és gyors. Jól működik. Mi mást kell még mondani. Kettőt vettem ebből, egyet nekem, egyet az Oh-nak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2021

    Kiváló töltő, mindig BlitzWolf extrudál. A gyors töltőport nagyon jó, működik, megegyezik az eredeti mobil eszköz gyorstöltővel. Szuper gyorsan érkezett Brazíliába, 18 nap körül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    Thanks! Ma megérkezett és már használatban is van, így a nappaliban egyszerre több telefont is könnyen lehet tölteni. Azt kaptam amit vártam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2020

    Great charger as it can quick charge 2 phones at the same time plus it has additional ports to charge my smart watch and headphones. Usual Blitzwolf high quality.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8,821
    • Ft6,445
    • Ft4,409
    • Ft4,069
    • Ft4,409
    • Ft8,481
    • Ft26,807
    • Ft8,142
    • Ft21,717
    • Ft9,839
    • Ft17,305
    • Ft5,766
    • Ft5,242
    • Ft5,088
    • Ft3,391
    • Ft14,189
    • Ft7,124
    • Ft6,115