Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (47)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(47)
    • 5 Csillag(44)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 31/05/2021

    Szállított nagyon gyors, megérkezett, sérülés nélkül, termék, ajánlom ezt a márkát, nagyon jó termékek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    Megérkezett szuper gyors minőségű kiváló blitzwolf és tökéletesen működött..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    Szállítás 2 nap múlva, nagyszerű! Tökéletesen működik. Már van egy csomó termék a Blitzwolf-ból, és mindent tökéletesen értékelek.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    i ordered eu type but received UK plug. Eu male and UK female. so i can not insert EU plugs.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    Packing reason, fast delivery. The product is what I expected. Thanks!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    16 nap alatt kaptam meg. Leteszteltem, és működik. Szintén kapcsolódik a wifi, de még mindig nem találja a módját, hogy csatlakoztassa a Google haza vagy Alexa.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    Gyors szállítás, nagyon szép csomag, az egyetlen maradt, hogy tesztelje...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2020

    It does the job. Been able to control it via blitzwolf/tuya/ smartlife app. Unfortunately i've been unable to pair it with google home even if I had "linking device" message, nothing happed or visible on ghome. Good quality.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    Jó termék, amit a kültéri lámpáknak vásároltak. Időzítőként dolgozom rajtuk

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    Works great. Flashed with Tasmota (requires disassembly and soldering, will NOT work with Tuya Convert).

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft18 157
    • Ft5 238
    • Ft5 343
    • Ft8 898
    • Ft22 089
    • Ft8 938
    • Ft5 238
    • Ft5 692
    • Ft18 497
    • Ft6 762
    • Ft18 188
    • Ft2 488
    • Ft6 407
    • Ft8 186
    • Ft20 655
    • Ft5 695
    • Ft4 622
    • Ft5 084