Vásárlói vélemények

4.93 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (55)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(55)
    • 5 Csillag(52)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/07/2021

    Ez egy félelmetes eszköz, használja az LM1 klip, és könnyen tasmotize. Ugyanazt a sablont használja az SS5 2 banda verzióból, és pontosan ugyanazt a funkcionalitást tudja replikálni. Diagramok a villogó vezetékek és munkakapcsolók csatlakoztatott, nincs forrasztás szükséges. Használatához függöny lehet konfigurálni a függöny beállításait.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2021

    Gyors és tökéletes szolgáltatás...most az, hogy nem telepítés és élvezze...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2021

    very quick delivery. it was a replace of product with quality problem. Banggood solve the problem as good as always.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2021

    Jó cikk ajánlott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/05/2021

    Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2021

    Úgy tűnik, minden rendben. Nagyon gyors szállítás!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2021

    Doet wat het moet doen, kan met elke Tuya compatible app werken. Zelf gebruik ik de woox app, gebruik hem ook met de google mini en gekoppeld aan Google home. Ik gebruik hem nog maar een paar dagen, tot hiertoe is de stabiliteit in orde. Zolang de basis functie timer open en dicht blijft werken ben ik een tevreden klant. Kleine opmerking, bij gebruik samen met Home zijn de commando's omgekeerd. Sluiten in de App is open in home, Open in de app is sluiten in Home. Ik krijg het niet gelijkgesteld! Maar als je dit weet is dat ook niet onleefbaar.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    Excelente equipamento para domotica, a um custo bem simpatico mas 100% funcional!!! Após 6 meses de utilização zero problemas e 100% de satisfação!!!! Funciona muito bem para estores e portadas metalicas tipo ourivesarias. Recomendo!!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    Excelente equipamento para domotica, a um custo bem simpatico mas 100% funcional!!! Após 6 meses de utilização zero problemas e 100% de satisfação!!!! Funciona muito bem para estores e portadas metalicas tipo ourivesarias. Recomendo!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2020

    Nagyon jó termékek, nincs mit mondani. Tökéletesen működik. Nagyon könnyű beállítani és csatlakozni a görgős redőnyök. Nagyon jó ár Az alkalmazás is nagyon jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13,911
    • Ft6,784
    • Ft12,893
    • Ft7,463
    • Ft20,359
    • Ft12,893
    • Ft9,839
    • Ft14,251
    • Ft5,766
    • Ft14,868
    • Ft25,789
    • Ft24,432
    • Ft18,394
    • Ft6,784
    • Ft6,784
    • Ft4,316
    • Ft4,409
    • Ft4,933