Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (4149)
  • Kép (681)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(4149)
    • 5 Csillag(4040)
    • 4 Csillag(97)
    • 3 Csillag(9)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/12/2020

    проверил карту памяти программами и вживую. скорость в программах 92 - 98 MB/s чтение и 29 - 74 MB/s на запись. вживую виндоус показывает на чтение ок 90 -95 на чтение и ок 20 с постоянными пиками до 50-70 на запись (сделано что бы не перегревать карту). в реальности карта отлично подойдет под любую задачу кроме съемки в 4k 60fps. если у вас слишком требовательная камера с большим битрейтом, то 4k 60fps может просто не завестись. Хотя я пока проблем не испытывал проводя тесты на ПК! за свои деньги а стоила она на момент заказа 32$ - это просто бомба! переходник адаптер на SD скорость не режет.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    Chegou super rápido 14 dias úteis, bem embalado. Referente ao produto, qualidade excelente e serviu para o propósito (sjcam) em 4K gravando 8 horas. Recomendo sim....

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2020

    Good package, and its working perfectly. The material is reflective, and it looks very nice. Didn't test for speed, but I bought it for Nintendo switch and it worked with no issue.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2021

    Július 28-án megrendelt és szeptember 8-án érkezett meg, 42 napba telt, hogy elérje Piura-peruit. Jól csomagolt, és megérkezett kár nélkül; jó ár a kapacitás ($28).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2021

    Vettem 256 GB-ot, és tökéletesen működik. A psvitámon használom, és nagyon jól érzem magam vele. Most már rengeteg hely van a hordozható PlayStation-omon. Szuper ajánlás!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • DanVIP4
    SK
    14/09/2021

    Vásárlási idő BG Express 12 nap Európába.Jobb a dobozból formázott exfat és használható kapacitás 235gb.Lehet egy kicsit gyorsabb a átviteli sebesség, de a kiterjesztett memória tér a laptop a o.k.Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2021

    Tökéletesen működik, én és a családom sokkal nagyobb biztonságban érezzük magunkat emiatt a kis dolog miatt. Jó minőségű, és eddig semmi rossz... Nagyon boldog...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    Haven't checked capacity, it says 235,5GiB which is around 256GB. I ran a benchmark, and it is really a U3/V30 class card with a sequential writing speed of 40MB/wri price was extremely cheap.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    Eredeti Blitzwlf SD kártya. Tényleg 128GB Rom. Az egyik legjobb SD kártya erre az árra. Jó csomagolt és gyors szállítás. Jó ár. Ajánlom, hogy vásárolni ⭐⭐⭐⭐⭐

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    I got the 128 GB version having a storage capacity of about 125 GB. First I used it in my notebook with sd adapter and it showed a writing speed of about 20 - 25 MB/s, which is the maximum sd card writing speed of my Acer (according to notebookchkeck.net). Now I use it in my phone and the trransfer speed from the internal storage into this "external" micro card is about 30 - 60 MB / s. Most recommended for the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft21 776
    • Ft3 827
    • Ft3 827
    • Ft2 095
    • Ft40 095
    • Ft6 639
    • Ft4 892
    • Ft3 494
    • Ft3 494
    • Ft3 842
    • Ft1 813
    • Ft3 327
    • Ft9 685
    • Ft3 630
    • Ft1 832
    • Ft6 657
    • Ft2 389
    • Ft51 463