Vásárlói vélemények

4.97 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (718)
  • Kép (131)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(718)
    • 5 Csillag(698)
    • 4 Csillag(15)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/03/2021

    This is a fine product. the hinges are stiff, which supports tablets easily. The material feels premium and looks good. The delivery was slightly longer than expected and I had to pay import taxes. Fortunately, I took ticked the import tax insurance which meant that Banggood would reimburse me - and they did.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    A termékek szuper gyorsan érkeztek. Minden vásárolt 30 / 12 2020 és megérkezett ma 18 / 2020. Túl gyors volt! A csomagolás egy kicsit romlott volt, beleértve a termék dobozát is. Ez azonban nem befolyásolta a termékeket, és elmondhatjuk, hogy a brazil posta miatt volt. A termékek kiváló minőségűek és erősek. A BW-TS4 kiváló támogatást nyújt mobiltelefonjának, táblagépének és hasonlóinak, hogy jobban szolgálja Önt. Nagyon hasznos azoknak, akik a mobiltelefonjukon tévéznek. Egy nagyon erős, gumiszerű anyag, hogy ne „ártsa" a mobiltelefont. Nagyon élveztem!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    In my opinion it is very useful this portable Holder, great product and the quality is premium. Until now very pleasant for the seller job and also de product. Só my final decision is!!! For me quality and reliable seller, so I recommended. Thanks for the wonderful job and the Blitzwolf quality products, keep forward because this brand already conquered me.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2021

    A termék úgy tűnik, hogy kiváló minőségű, nagyon ellenálló, gumizott támaszokkal, és nagyon szép és funkcionális. A csomagolás jó állapotban érkezett, a megrendelés 25/06-on történt, a szállítás a 20/07-en történt, úgy vélem, ez egy jó szállítás, gyorsabb lehet a városi elosztó egységnél, de összességében jó volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2021

    Πολύ επαγγελματικό, πολύ καλό υλικό, λειτουργεί εξαιρετικά, εύκολο στη χρήση, όπως περιγράφεται, γρήγορη παράδοση, καλή σχέση ποιότητας / τιμής.Λιγο στενάχωρο για τάμπλετ...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    Товар пришёл в фирменной коробке. В комплекте идёт небольшая инструкция на нескольких языках. Держатель складной, полностью металлический с прорезиненными накладками. Весит примерно 146 г. Держится устойчиво, фиксируется надежно. Можно разместить смартфон, планшет и смарт часы.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    Muito bom artigo, ja esto a utilizar. Marca felső. Bom preço. Comprei 3. Muito útil. Kiváló cikk. Kiváló márka. Nagyon hasznos. Alacsony ár ez a minőség. Vettem hármat.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    Product came in Athens at about 2 months from the ordering process , in good package and condition. Nice and useful product. Excellent customer service !

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    Подставка очень качественно сделана. Очень удобная, регулируется угол наклона. И даже можно использовать сразу 2 телефона. Рекомендую!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2021

    Gostei bastante do suporte, a qualidade e excelente, bem resistente, tem apoios de borracha, acopla bem smartfones e tablets, é realmente muito bom. o vendedor foi ótimo, a entrega aqui para o Brasil foi super rápida, 15 dias corridos. recomendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5,427
    • Ft3,391
    • Ft3,585
    • Ft6,784
    • Ft12,310
    • Ft9,589
    • Ft36,989
    • Ft4,239
    • Ft5,010
    • Ft17,644
    • Ft49,360
    • Ft5,664
    • Ft15,608
    • Ft3,249
    • Ft12,893
    • Ft22,056
    • Ft4,008
    • Ft3,884