Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1100)
  • Kép (276)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1100)
    • 5 Csillag(947)
    • 4 Csillag(100)
    • 3 Csillag(41)
    • 2 Csillag(5)
    • 1 Csillag(7)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/11/2020

    Realmente estou impressionado com esse projetor! eu tenho também o VP7, que resumindo é um lixo e esse projetor é muito mais do que eu esperava. em vários quesitos como imagem, controle, brilho... etc. Vou começar falando de seu design que é muito bonito, o material não é ruim e é muito bonito. O infravermelho do controle funciona perfeitamente, apontando para qualquer lugar, eu fiquei impressionado já que o VP7 tinha que apontar diretamente para o projetor para funcionar, nele funciona perfeitamente! Outro caso é sua imagem, que é nativa em HD (720p) e realmente não esperava tanto, e me impressionei já que a imagem é muito bonita, no VP7 que parece que foi feito nós anos 90, com uma imagem de 480p. O seu brilho realmente é melhor, mesmo com a luz natural, de dia consegue assistir perfeitamente. Uma função que me impressionou totalmente é a opção de conectar o projetor a um aparelho bluetooth, onde consigo conectar com fones de ouvido, caixas de som Bluetooth e isso inova totalmente, eu vi em algumas críticas que tinha um atraso que chegava até 5 segundos, mas no meu caso não teve atraso e funcionou perfeitamente com a imagem sem delay. Ele também vem com o ajuste de KeyStone onde você consegue ajustar a imagem na vertical e isso realmente é perfeito. Resumindo, me impressionei e muito com o Projetor, e foi uma ótima escolha. Entre os projetores que eu tenho condições de possuir como VP1, VP5, VP7, e este VP8, esse realmente é o melhor sem dúvidas. Se você está com dúvidas não exite, compre o VP8 realmente é o melhor. Fui taxado no Brasil em R$107,49 mas paguei o seguro que é muito importante, e fui reembolsado!!

    Hozzászólások (26)
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    A projektor nagyon jó, nagyon ajánlom. Vettem a pre-eladás október 4-én azonban volt egy késés a kiküldetés, és nem jött ki, amíg október 16-án jött haza november 10-én, talált egy nagyon jó időt. Még mindig át kell mennem a beállításokon, hogy jobb teljesítményt kapjak, de a funkciók nagyon sokoldalúvá teszik a készüléket. Igen, kicsit zajos, de egyáltalán nem találom hangosnak, mert a filmnézés, a készülék hangdoboza könnyen elfedi a ventillátor zaját. Még ezen a ponton is nagyon jónak tartottam. A celluláris tükörnek csak egy problémája van, amit még mindig meg tudok oldani, de a projektor hálózatához való hozzáféréssel elveszíted a wi-fi internethez való hozzáférést, csak 4G-vel maradva, ami például nem teszi lehetővé a közvetítést. A két vetítés készült a szoba fény és ki, de meg kell jobban feltárni a fényerőt és a kontrasztot, azt hiszem, hogy lehet jobb még a fény kioltott. Mindegy, találtam egy jó projektort, remélem, jó tartóssága van. Javaslom.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    7 nap alatt megvolt a termék. Adóval együtt, nem fizettem semmi extraet. Az anyag minősége nagyon jó. Nem működik olyan hangosan, nem hallod, amikor filmet nézel. És ami a kép minőségét illeti, ha a megfelelő beállításokat csinálod, a fullhd üvegnek néz ki, nem rosszabb, mint a mozik, és megérdemli a pénzt.

    Hozzászólások (15)
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Az ok, amiért adtam a termék 5 csillagos, mert annyira jó az ár. Persze, hogy hiányosságok, de a fő funkcióját végzi, a kivetítést, igen. A hangrendszer nem olyan jó, mint reméltem, de ahogy mondtam, a kivetítés és rendesen működik. Ha van egy fal elérhető otthonában, ez az ideális megoldás a filmnézésre este. Miután megvásárolta ezt a terméket, rájöttem, hogy a TV-k otthonainkban alkalmasabbak a napi műsorok nézésére. Ahelyett, hogy ad egy tv nagy számok nézni egy filmet, vásárolni egy tv, hogy jól néz ki, de nagyon alacsony funkciók, és a többi pénzt, akkor kap előrejelzések szerint a költségvetés. Fényerő Képminőség ( Viszonylagos ár ) Megfizethető ár Teljes kapcsolati lehetőségek (Bulke, wifi, usb, hdmi stb.) Mindenféle csatlakozó kábel jön be. USB kábel és vezeték nélküli ( Kábelkapcsolat lehetséges, ha Android készülékeken bekapcsolod a Fejlesztői módot. Azonban HDMI-kapcsolat esetén mindig a legjobb képminőséget kapod. Javaslom, hogy vásárolj egy Android TV Box-t ezzel az eszközzel - 720p felbontás ( Vannak jobbak is magasabb áron ) - Nincs török interfész - A minőségi hang (Ezért nem vettem el, így nem érdekelt. Egy külön hangszóróval csináltam - Csak a geometriai torzulást tudja korrigálni, ami felfelé és lefelé néz. Olyan mezőben kell elhelyezni, amely megfelel a kivetítendő képernyő középpontjának. - Távolról kell kivetíteni a nagy képet. Ahogy a távolság rövidebb lesz, a kép egyre kisebb lesz. Természetesen vannak sokkal jobb vetítő eszközök, mint ez a készülék, de ez egy nagyon sikeres termék az ár, ha megnézzük az árhoz képest. Bár meg kell mondjam, nem helyénvaló olyannak, aki egész nap filmeket néz. Akkor pontosabb lenne, ha legalább 1080p vetítőeszközt néznénk meg. És az ár megduplázódott. És itt jön vissza az ok, amiért szeretem ezt a terméket. Nagyon jó termék az árért. Ellenkező esetben jobb, de drágább termékeket is találhat, mint ez a termék.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    Projector material is quite good, it's a bit bigger than what I thought but it's not too bad. Video quality is quite nice and clear for me. However I could be bias as this is my first projector, however I also asked my missus and she said it's quite good as well. Now connectivity, USB : works fine with video and audio for audio coming directs from projector HDMI : same as above Wifi : works good but again only for sound coming directs from projector. Bluetooth audio: now this is the puncher, I tested my connectivity to my receiver (Denon avrx2100w). connection is ok however there is a noticeable 5 seconds lag for the audio when I play any movie from USB or HDMI source .😖 look it's not a deal breaker especially for the price, I will just going to get an RCA-stereo cable instead to connect it to my receiver.

    Hozzászólások (12)
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2020

    Nagyon tetszik a termék, a kép minősége rendben van. Csatlakoztathatja a telefont és a számítógépet vezeték nélkül.

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Recebi o projetor em perfeito estado, veio bem embalado e com todos os cabos conectores. Ele é de fácil manipulação, só preciso aprender a configurar a imagem para a distância do sofá. De dia a imagem projetada fica bem clara, porém, a noite a imagem fica perfeita. Agora tenho um verdadeiro cinema em casa!!! Única coisa ruim é que fui taxada e demorou para chegar mas valeu a pena. Recomendo demais !!!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    Túl szörny projektor, a sötétben látványos, követ néhány képet az emberek, akik elég kétségek, mint én, a rajzok ő szürreális. Nagyon megéri, nyitott ablakkal, hogy jól lássak, nem tudom, segít-e a salange, még nem vettem meg, de számomra, hogy csukott ablakkal nézem, és így, ez egy baseball show, a juttatási költségeken kívül. Az élek ad egy kis maszatos, semmi, ami zavarja, még a játék pes vagy fifa, a pontszám, hogy csendben, nem elmosódott, hogy a pont fordult a kép, hogy egy ötlet a futball kép fel. Mindegy, megéri megvenni. Egy pont megfigyelni: a zöld egy jó pop színben, amikor először használtam, a megoldás az, hogy megy a menüt, és állítsa be, ahogy szeretné, az én módon a képek kiderült, hogy így. Ha történetesen használja az élő, és az ilyen, ez tényleg fáj, de ha tudod, hogyan kell rögzíteni a kontrasztot, a fényerőt és az élességet, ez a felső. Néhány képet még nem javítottam meg, ez volt a kapcsoló a kép, de azt hiszem, ez egy jó ötlet.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    Termék érkezett tökéletes jól csomagolt tetszett a megjelenése projektor anyag készült teszt pen meghajtó kiderült nagyon jó, nem tesztelték wifi az ár meghaladta a várakozásokat, a hang jó zaj is alacsony, a megoldás kielégítőnek bizonyult, ha a Brazíliában történő vásárlás ennél az árnál meglehetősen alacsonyabb lenne. A vámnál a rs108.00-kor voltam terhelve, de még mindig érdemes félelem nélkül vásárolni.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    kargo hızı mükemmel 7 günde geldi. 5500 6000 lümen kesinlikle değil gün içinde görüntü alınamıyor. karanlıktaki görüntü tatmin edici. 4k yayını açabildiği söylendi fakat desteklemiyor. manuel odaklama ayarı güzel. keystone ekran düzleştirme ayarı kullanışlı değil çok sert ve ayar yapmak zor. direk karşıya yansıtılması gerekiyi or. aras kargo ile 7 yada 8. gün kapıya geldi. gece için almak isteyene tavsiye ederim.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$1,959.99
    • US$243.09
    • US$269.99
    • US$165.99
    • US$1,699.99
    • US$389.99
    • US$196.99
    • US$999.99
    • US$2,999.99
    • US$1,099.99
    • US$1,599.99
    • US$189.99
    • US$285.99
    • US$659.99
    • US$179.99
    • US$2,499.99
    • US$103.99
    • US$28.99