Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (849)
  • Kép (218)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(849)
    • 5 Csillag(739)
    • 4 Csillag(78)
    • 3 Csillag(32)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/01/2021

    7 nap alatt megvolt a termék. Adóval együtt, nem fizettem semmi extraet. Az anyag minősége nagyon jó. Nem működik olyan hangosan, nem hallod, amikor filmet nézel. És ami a kép minőségét illeti, ha a megfelelő beállításokat csinálod, a fullhd üvegnek néz ki, nem rosszabb, mint a mozik, és megérdemli a pénzt.

    Hozzászólások (13)
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Az ok, amiért adtam a termék 5 csillagos, mert annyira jó az ár. Persze, hogy hiányosságok, de a fő funkcióját végzi, a kivetítést, igen. A hangrendszer nem olyan jó, mint reméltem, de ahogy mondtam, a kivetítés és rendesen működik. Ha van egy fal elérhető otthonában, ez az ideális megoldás a filmnézésre este. Miután megvásárolta ezt a terméket, rájöttem, hogy a TV-k otthonainkban alkalmasabbak a napi műsorok nézésére. Ahelyett, hogy ad egy tv nagy számok nézni egy filmet, vásárolni egy tv, hogy jól néz ki, de nagyon alacsony funkciók, és a többi pénzt, akkor kap előrejelzések szerint a költségvetés. Fényerő Képminőség ( Viszonylagos ár ) Megfizethető ár Teljes kapcsolati lehetőségek (Bulke, wifi, usb, hdmi stb.) Mindenféle csatlakozó kábel jön be. USB kábel és vezeték nélküli ( Kábelkapcsolat lehetséges, ha Android készülékeken bekapcsolod a Fejlesztői módot. Azonban HDMI-kapcsolat esetén mindig a legjobb képminőséget kapod. Javaslom, hogy vásárolj egy Android TV Box-t ezzel az eszközzel - 720p felbontás ( Vannak jobbak is magasabb áron ) - Nincs török interfész - A minőségi hang (Ezért nem vettem el, így nem érdekelt. Egy külön hangszóróval csináltam - Csak a geometriai torzulást tudja korrigálni, ami felfelé és lefelé néz. Olyan mezőben kell elhelyezni, amely megfelel a kivetítendő képernyő középpontjának. - Távolról kell kivetíteni a nagy képet. Ahogy a távolság rövidebb lesz, a kép egyre kisebb lesz. Természetesen vannak sokkal jobb vetítő eszközök, mint ez a készülék, de ez egy nagyon sikeres termék az ár, ha megnézzük az árhoz képest. Bár meg kell mondjam, nem helyénvaló olyannak, aki egész nap filmeket néz. Akkor pontosabb lenne, ha legalább 1080p vetítőeszközt néznénk meg. És az ár megduplázódott. És itt jön vissza az ok, amiért szeretem ezt a terméket. Nagyon jó termék az árért. Ellenkező esetben jobb, de drágább termékeket is találhat, mint ez a termék.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    Realmente estou impressionado com esse projetor! eu tenho também o VP7, que resumindo é um lixo e esse projetor é muito mais do que eu esperava. em vários quesitos como imagem, controle, brilho... etc. Vou começar falando de seu design que é muito bonito, o material não é ruim e é muito bonito. O infravermelho do controle funciona perfeitamente, apontando para qualquer lugar, eu fiquei impressionado já que o VP7 tinha que apontar diretamente para o projetor para funcionar, nele funciona perfeitamente! Outro caso é sua imagem, que é nativa em HD (720p) e realmente não esperava tanto, e me impressionei já que a imagem é muito bonita, no VP7 que parece que foi feito nós anos 90, com uma imagem de 480p. O seu brilho realmente é melhor, mesmo com a luz natural, de dia consegue assistir perfeitamente. Uma função que me impressionou totalmente é a opção de conectar o projetor a um aparelho bluetooth, onde consigo conectar com fones de ouvido, caixas de som Bluetooth e isso inova totalmente, eu vi em algumas críticas que tinha um atraso que chegava até 5 segundos, mas no meu caso não teve atraso e funcionou perfeitamente com a imagem sem delay. Ele também vem com o ajuste de KeyStone onde você consegue ajustar a imagem na vertical e isso realmente é perfeito. Resumindo, me impressionei e muito com o Projetor, e foi uma ótima escolha. Entre os projetores que eu tenho condições de possuir como VP1, VP5, VP7, e este VP8, esse realmente é o melhor sem dúvidas. Se você está com dúvidas não exite, compre o VP8 realmente é o melhor. Fui taxado no Brasil em R$107,49 mas paguei o seguro que é muito importante, e fui reembolsado!!

    Hozzászólások (26)
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    A projektor nagyon jó, nagyon ajánlom. Vettem a pre-eladás október 4-én azonban volt egy késés a kiküldetés, és nem jött ki, amíg október 16-án jött haza november 10-én, talált egy nagyon jó időt. Még mindig át kell mennem a beállításokon, hogy jobb teljesítményt kapjak, de a funkciók nagyon sokoldalúvá teszik a készüléket. Igen, kicsit zajos, de egyáltalán nem találom hangosnak, mert a filmnézés, a készülék hangdoboza könnyen elfedi a ventillátor zaját. Még ezen a ponton is nagyon jónak tartottam. A celluláris tükörnek csak egy problémája van, amit még mindig meg tudok oldani, de a projektor hálózatához való hozzáféréssel elveszíted a wi-fi internethez való hozzáférést, csak 4G-vel maradva, ami például nem teszi lehetővé a közvetítést. A két vetítés készült a szoba fény és ki, de meg kell jobban feltárni a fényerőt és a kontrasztot, azt hiszem, hogy lehet jobb még a fény kioltott. Mindegy, találtam egy jó projektort, remélem, jó tartóssága van. Javaslom.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    Projector material is quite good, it's a bit bigger than what I thought but it's not too bad. Video quality is quite nice and clear for me. However I could be bias as this is my first projector, however I also asked my missus and she said it's quite good as well. Now connectivity, USB : works fine with video and audio for audio coming directs from projector HDMI : same as above Wifi : works good but again only for sound coming directs from projector. Bluetooth audio: now this is the puncher, I tested my connectivity to my receiver (Denon avrx2100w). connection is ok however there is a noticeable 5 seconds lag for the audio when I play any movie from USB or HDMI source .😖 look it's not a deal breaker especially for the price, I will just going to get an RCA-stereo cable instead to connect it to my receiver.

    Hozzászólások (10)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Recebi o projetor em perfeito estado, veio bem embalado e com todos os cabos conectores. Ele é de fácil manipulação, só preciso aprender a configurar a imagem para a distância do sofá. De dia a imagem projetada fica bem clara, porém, a noite a imagem fica perfeita. Agora tenho um verdadeiro cinema em casa!!! Única coisa ruim é que fui taxada e demorou para chegar mas valeu a pena. Recomendo demais !!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    Product is well packed, and as described. Worth the price. BUT: Very noise fan. Screen mirroring is poor with android phone. Large lag and pixel war. It works well with chromecast. Nice picture, good sound. BT speaker, easy to connect, tested with JBL charge 3. It would be nice, when the projector support the ac3 audio format Tested indoor. I made same measure with MR 545 luxmeter. 3x3 measured value. Horizontal: left, middle, right, Vertical: top, middle, bottom Projector is 100 cm from wall, picture size is 70x40 cm. Value in LUX. 388, 566, 303 440, 770, 390 388, 655, 334 Projector is 145 cm from wall, picture size is 100x50 cm. 184, 307, 141 218, 373, 191 199, 340, 162 Projector is 290 cm from wall, picture size is 200x100 cm. 54, 55, 21 62, 90, 43 52, 54, 24

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    kargo hızı mükemmel 7 günde geldi. 5500 6000 lümen kesinlikle değil gün içinde görüntü alınamıyor. karanlıktaki görüntü tatmin edici. 4k yayını açabildiği söylendi fakat desteklemiyor. manuel odaklama ayarı güzel. keystone ekran düzleştirme ayarı kullanışlı değil çok sert ve ayar yapmak zor. direk karşıya yansıtılması gerekiyi or. aras kargo ile 7 yada 8. gün kapıya geldi. gece için almak isteyene tavsiye ederim.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    Nagyon hamar megérkezett (10 nap). A dobozban volt egy EU-s átalakító, de nem volt rá szükség, mert EU-s csatlakozójú tápkábel adtak hozzá. Először a vezeték nélküli adatátvitelre és bluetooth-os hangkimenetre voltam kíváncsi, mindkettő jól vizsgázott. A képe és a hangja az árához viszonyítva jelest érdemel. A fényerejével sincsen gond, nappali fényviszonyok között is élvezhető a minősége. 2,5 méteres távolságról 2 méteres képátlójú képet vetít. Fotóállványról kényelmesen használható.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2020

    A doboz sérülve érkezett. De úgy látszik megúszta. Nem ismeri az AC3-at. Mint kiderült 20-18 filmem ..... Képernyőtükrözéssel a videó akadozik, ezzel lesz még pár köröm. :) A lencse védőlupakja mindenre jó, csak arra nem amire kitalálták. Ránézel és leesik. Ezeket leszámítva jó vételnek bizonyult.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 318
    • Ft15 134
    • Ft22 097
    • Ft29 968
    • Ft41 291
    • Ft18 464
    • Ft29 968
    • Ft18 162
    • Ft54 612
    • Ft37 840
    • Ft130 176
    • Ft298 047
    • Ft43 289
    • Ft286 391
    • Ft393 956
    • Ft44 382
    • Ft57 518
    • Ft3 842