Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1155)
  • Kép (230)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1155)
    • 5 Csillag(1105)
    • 4 Csillag(40)
    • 3 Csillag(8)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/04/2021

    Objednane 17.3. odoslane az 9.4. prislo 13.4. Takze dlhe cakanie. Balik bol dobre zabaleny. Je to obrovske, aj ked som to ocakal ma to prekvapilo Jednoduche sparovanie ale az po pozreti si videa na youtube. Pre mna trochu minus, je uchytenie sitka a lahko sa moze stat ze pri manipulacii ho nechtiac uvolnite a oddeli sa od odpadovej misky a ta spadne napr. ak budete premiesavat hranolky. Inak spokojnost.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    Τίμια συσκευή. Οι τηγανιτές πατάτες με λίγο λάδι είναι τέλειες. Χοιρινη μπριζόλα μαριναρισμενη για 12 ώρες και στη συνέχεια ψημενη στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά βγήκε λουκουμι.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    Már használtam párszor eddig, és nagyon tetszettek az eredmények. Annak ellenére, hogy van egy alkalmazás javasolt idő/hőmérséklet, akkor is alkalmazkodni kell ahhoz, amit csinálsz. Például a vékony fagyasztott sült krumplinak nem kell az előre beállított idő. Csirke szárny kell egy kicsit hosszabb, vagy magasabb hőmérséklet, ha azt szeretné, hogy ropogós és arany. Jó lenne, ha beállítanál egy időzítőt az alkalmazáson, ahelyett, hogy csak be- és kikapcsolnád. Összességében, nagyon elégedett vagyok vele eddig.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    В принципе первое впечатление - доволен. Всё работает, прибор классный. Подключился по телефону через приложение и можно (по Wi-Fi) управлять? выбрать программу / температуру / время и запустить / остановить / выключить / включить. На корпусе небольшая потёртость, но это не страшно. Рецепты нужно будет вымерять путём проб и ошибок. Решил попробовать сделать фри из свежей картошки, результат на фото. Возможно, если бы корзина была полная (она реально большая), было бы всё как нужно (у меня пересушена получилась). Буду пробовать делать в ней стейк / мясо и фри из магазина (всю упаковку сразу). Вообще доволен!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    A termék európai raktárból 1 héten belül megérkezett. Teljesen megfelel a termék leírásnak és ugyan úgy néz ki, mint a képeken. Sikerült összehozni az alkalmazással, azon keresztül egyszerűen beállítható a készülék. Érdemes beszerezni hozzá olaj sprayt, hús fogót, ez megkönnyíti a sütést. Az egyes sütni valóhoz leírt időtartam általában kevesebb, pl a csirkecombhoz legalább + 10 perc kell, és érdekes a kosárban lévő adagot 3-4 alkalommal megforgatni. Még teszteljük, de úgy tűnik jó vétel volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    Отличный прибор, готовит быстро и вкусно!!! Покупкой довольны всей семьей. Первая пришла с трещинами в корпусе, но сразу получил полный возврат денег и заказал вторую, в этот раз приехала целая!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2021

    Egy igazán jó meleg levegő Owen. Kompakt, csendes, gyors és hatékony. A süti 12 perc múlva kész volt. Az egyetlen dolog, amit meg kell törődni, hogy a tápkábel van beállítva a felső széle a hőventilátor ablak, és lesz nagyon meleg, és ez károsíthatja a kábelt maga után hosszabb ideig használat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    it's big, even very big, for a family of 4 it's perfect, it works well with the application, it's a pity that it has Chinese characters ... otherwise, note 10 !!! thank you very much

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2021

    Nagyon gyors szállítás Görögországba, nagyon jó csomagolás. Kipróbáltuk a krumplit, és tökéletes. A többit majd meglátjuk. Van elég hely, hogy úgy főzzek, ahogy az egész családnak akartam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Regarding the delivery: I payed the Premium delivery. The box was delivered to a Service Point for DHL which meant I had to walk there and come back home (that took me about an hour). The reason for that was the DHL delivery failed as they didn't rang the door or call me when they say they 'came' today. So the DHL delivery person basically said I wasn't home and delivered it to the service point. Very annoying and upsetting. Regarding the Air fryer: It looks amazing, I already did the setup with the app and wifi, super easy. I haven't used it for cooking yet but it looks like it was worth the money so far.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft26 437
    • Ft28 667
    • Ft30 260
    • Ft23 545
    • Ft50 966
    • Ft48 564
    • Ft50 402
    • Ft67 697
    • Ft37 526
    • Ft5 412