Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (50)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(50)
    • 5 Csillag(48)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/06/2021

    Kiváló minőségű termék. Maximalizálja a rendelkezésre álló asztali helyet. A magasság és a billenés beállítása jelentősen javítja az ergonómia a jegyzetfüzet használatához.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2021

    Nagyon gyors szállítás. Ez kifüggesztett 28/01 és kaptam ma 04/02. Anyag nagy szerkezetű és szállított tökéletes állapotban. Ajánlanám! Nem adóztattak meg.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    excelente calidad y construcción, producto premium.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    bien

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    Very good Laptop stand. This laptop stand is able to hold my DELL XPS-15 laptop solidly. I adjusted the laptop stand to hold my laptop the first time I used it and my laptop sat on it perfectly solid. The entire stand It is made of aluminum and excellent quality. Strongly recommend it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2021

    Kiváló minőségű anyag, és olyan nehéz kibontakozni, hogy azt hiszem, képes kezelni több, mint a 8kg. Különben is, ez azt jelentette, hogy használják a laptopok, nem személyek :) A hőelvezetés is szép, mivel az összes alumínium.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    The hinge is very very hard which is okay because it has to hold big weight. But when i opened the first time 2 screw threads were ruined immedietely. So i had to use a bit longer screws instead. There should be a warning, that "please open it carefully because hinges are hard"

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2021

    Ez a stand második sorrendje.Az előző a feleségemnek, ez nekem :) Hasznos és erőteljes komponens. Köszönöm BlitzWolf.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    Szilárd, minőségi állvány. Nehéz beállítani, de ez azt jelenti, hogy nem mozog a laptop alatt. Jól illeszkedik egy normális üzleti laptophoz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    Ezt ajánlom. Kiváló minőségű alumínium. Azt várnám, hogy egy ilyen minőség kétszer annyiba kerül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 798
    • Ft3 080
    • Ft8 013
    • Ft11 528
    • Ft6 102
    • Ft12 546
    • Ft8 137
    • Ft6 780
    • Ft6 163
    • Ft12 022
    • Ft8 137
    • Ft8 322
    • Ft7 397
    • Ft14 180
    • Ft11 097
    • Ft11 528
    • Ft12 330
    • Ft203 493