Vásárlói vélemények

4.74 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (184)
  • Kép (41)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(184)
    • 5 Csillag(149)
    • 4 Csillag(23)
    • 3 Csillag(11)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/04/2021

    Ez az első tapasztalatom egy vetítővel. Jó, hogy van Android tv, jól működik egy ethernet kábel. Még mindig a wifi nem működik túl jól, volt a projektor közelében a útválasztó és van 3 / 5 vonal jel. Néha egyáltalán nem működik. A távirányító... Minden egyes vetítőgéppel együtt kell működnöm. A kontraszt nem olyan jó a natív Android tv (4 méterre a képernyőtől) a képek jobbak, mint a tényleges kontraszt ). Egy kérdés, értem, hogy ismert....HHDMi módban u van egy jobb kép, de akartam ezt a projektor, mert az Android tv. Összességében rendben van. Ha lesz egy frissítés rögzítő wifi, távirányító kapcsolat és Android tv kép, akkor lesz egy 5 csillagos projektor!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Használd az ethernet-vel határozottan nagyon jó az ethernet-vel a klasszikus android tv operációs rendszer nagyon folyékony, és nagyon kevés elmosódott a sarkokban nem is tudod megmondani, hogy a színek jó rajongói hangok több, mint amire számítottam. Régebben T8-at használtam. Ennél több rajongói zaj van. A műanyag minősége rossz, különösen, ha futtatod, és az a csúnya műanyag közösség körbeveszi a szobát. Hosszú ideig használható. Figyelmen kívül hagyom a folyékony felület ígéretét, a minőségi színt és a felbontást.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    The order was made on the website on JAN 28th and shipped on FEB 4th. It took 20 straight days and 15 business days, from the shipping, and 25 and 19 days, straight and business respectively, from the date the order was processed. It came in a bundle with other itens and it was well packed. I had high expectations to the product and I can say that it let me down in some ways. Starting from what is great, which is the material, the colors and its brightness. In those aspects, they are great! I am using it from 3.3m away and I can get a ~100" screen. Its speakers are really good also, really clear and quite strong for 10W (5 for each speaker). Going to the down sides, the Android did not come ready for all its functionalities. At first, I could not use apps directly from the system, such as netflix nor youtube, because I would have a frame drop. After the first firmware update, it was solved, but there is still frame drops when it is plugged directly to my PS4. It may be fixed soon,but for now it is a 4 stars. O pedido foi feito no site dia 28 de JAN e foi enviado no dia 4 FEV. Levou 20 dias corridos e 15 dias úteis, do dia do envio, e 25 e 19 dias, corridos e úteis respectivamente, para chegar desde a data que o pedido foi processado. Veio em um pacote com outros itens e estava bem empacotado. Eu tinha grandes expectativas em relação ao produto e eu posso dizer que fiquei desapontado em alguns aspectos. Começando do que é muito bom, que é o material de construção, as cores e o brilho. O seu som é muito bom, forte e de boa qualidade para os 10W (2 de 5W). Pelo lado ruim, o Android não veio preparado para todas as funcionalidades. Inicialmente, eu não pude usar aplicativos direto do projetor, por que eu tinha uma quada de FPS. Depois da atualização do firmware, foi resolvido, porém ainda tenho frame drop para o PS4. Além disso, não pude espelhar o celular. Pode ser consertado logo em outro update, porém, por agora é um produto 4 estrelas.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    A kép jó. 3/4m ideálisabb a fény és a tisztaság. Nincs optikai audio kimenet. A ventillátor mennyisége magas. A hangszórók rendben vannak. Az android 9 operációs rendszer néha meghibásodik. Hét nap alatt jött. nagyon jó az árért.

    Hozzászólások (10)
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    İlk başta söylerken çok çekiniyordum. Görüntü kalitesi gayet güzel 1080 alabiliyorsunuz. 4K video oynatma testlerini hem kendisinde hemde bilgisayardan hdmi kablosu ile yaptım. Kendi seside salonum için gayet yeterli. Wifi çekme gücüde gayet başarılı.Kumandası gayet şık .Akıcı bir hıza sahip .

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    1080p video lejátszás nagyszerű az ár a beépített hangszóró.Tv OS 9 van telepítve, de az alkalmazások nem naprakész. Az FPS probléma elkerülése érdekében frissíteni kell a Netflixet és a youtube-ot manuálisan.magas ventillátor hangerőt

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    A encomenda chegou rápido, bem embalada e tudo conforme descrito. Já testei e valeu muito a pena, pois o projetor tem ótima imagem e muito fácil de configurar. Recomendo a compra! Obrigado!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    Nagy termék még mindig nem volt ideje, hogy tesztelje az összes lehetőséget eddig én élvezem nagyon!! Egy megfigyelés észrevettem a termék, és nem tetszett sok, és a zaj túl hangos és a fűtés!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    Szuper gyors szállítás, jól védett projektor a dobozban még kopogás a szállítás nem károsította a projektort. Tesztelt Full HD kép 120 hüvelyk, éles kép.

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2021

    Ausztrál részvényt rendelt, és alig több mint egy hetet vett igénybe a szállítás. Azt hittem, hogy kikapcsoltam a szállítási biztosítás opciót, amikor rendeltem, de a fizetés feldolgozásakor hozzáadódott a végső számlához. Mi a helyzet ezzel? Fan Noise nagyon hangos, és nem ideális a hálószobában. Boldog a képminőség, és ez csatlakozik a hangsávot keresztül-on keresztül nagyon könnyű. Android TV nagyon praktikus, és csatlakozik a wifi nem probléma.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft50,903
    • Ft45,229
    • Ft303,736
    • Ft29,923
    • Ft38,562
    • Ft13,572
    • Ft30,849
    • Ft40,382
    • Ft14,929
    • Ft40,722
    • Ft63,244
    • Ft101,130
    • Ft71,882
    • Ft97,397
    • Ft401,075
    • Ft737,116
    • Ft4,625
    • Ft7,803