Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (968)
  • Kép (105)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(968)
    • 5 Csillag(903)
    • 4 Csillag(53)
    • 3 Csillag(11)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/02/2021

    Produto muito bom. Ligações Bluetooth e USB são feitas com facilidade e o som transmitido é muito bom. Carregamento rápido a funcionar perfeitamente. A iluminação dá um toque adicional. Visto que só tem a opção de escolher música a música, a única coisa que lhe falta, é a possibilidade de fazer a escolha por pastas. Aí então seria um equipamento fora de série.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Szép eszköz, amely bekapcsolja az autó sztereó a kék-vevő. Nem próbáltam ki az összes lehetőséget, de a telefonomat bekötöttem a sztereóba és zenéltem. Ne várjon kiváló minőségű hang, de ez tisztességes és nagyon használható. Az eszköz két eszközt is tölthet két USB porton keresztül, bár az egyik (alacsony áramú) képes zenét lejátszani a memóriakártyás meghajtón. Van egy felső gomb, amely lehetővé teszi a különböző színek a készülék, így lehet igazítani az autó belső színét. Is (Nem teszteltem) ez van mikrosd port reprodukálni zenét az ilyen média. És ez, ovre a telefon, kapcsolat fogadni a mobil hívásokat. Ez beépített mikrofon és lehet hallani hang felett autó sztereó. Azt sem teszteltem, de jól hangzik. Jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    Awesome Product! For what it is, this does an Amazing Job! Very Easy and Simple to use UI. Right out of the bag It took me only just a few seconds to connect to my Phone's Bluetooth and was playing Clear Loud Music. It sounds very good. And the Ambient Multi Color change is so cool👍 I'm very happy with this product I Highly Recommend it 👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    It's a nice toy for me. Since I don't like to read the instructions, it was interesting to find out what it can do. When I turned it on, it glowed blue and it dazzled me quite much at night in the car. So I had to cover it up. Then I found a button to turn off the light or change the color. That was a surprise. I tried USB and BT and it was perfect. It is only necessary to find a free frequency on the radio where no one broadcast anything and then set it here as well. Consumption on BT is below 50 mA, on USB a little over 50 mA.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2021

    Nagyon jó termék, sok minőségű és tökéletesen működik. Nagyon könnyen csatlakoztatható a , és ha kétségei vannak, a használati utasítás világos információkat. Kompakt és nem zavarja a vezetést. A helyzetjelző lámpa nem túl erős, de ha ki szeretné kapcsolni, lehetséges, teljesen észrevehetetlen a biztonságos vezetéshez. Határozottan jó befektetés. A hangminőség is elég jó, és nem hall zajokat. A fotókon meg lehet érteni a termék méretét. Nagyon elégedett a vásárlás!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    A helyi cseh raktárból megrendelt tétel, gyors szállítás 3 munkanapon belül GLS cég által. Szép és erőteljes kialakítás, könnyű kezelhetőség, probléma nélkül működik, igazán tökéletes hangminőség az eredeti Sony rádió és Sony hangszórók Ford Fókusz 2005. Nincs zaj vagy repedés működik nélkül kérdés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2020

    Took an extra week to arrive in portugal, but the product quality made it worth it. It's easy and fast to connect and set up, the audio quality is great. Been using it for a couple weeks and so far no problems.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • DEFIS
    HU
    24/11/2020

    Excellent products. Easy to use. I don't have a negative experience. Everyone needs this car charger. Came here quickly. Kitűnő termèk. Könnyen használható.Nincsen negatív tapasztalatom. Mindenkinek kell ez az autós töltő. Gyorsan ideèrt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    nagyon szép termék, egy igazi vfm adó.Szeretem a gyorstöltés 3.0 és a háttérvilágítás, hogy van. Megpróbáltam válaszolni i telefonhívás még így nem tudok mondani valamit róla

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    Eddig nagyon jól működik! Ez volt a gyors ledobás 11 / 01 / 2021 és megérkezett ma 21 / 01 2021. A csomagolás tökéletes állapotban volt. Átadhatja a zenét a Macon és a hívások stb. A kocsioszlopokat használva.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 343
    • Ft4 400
    • Ft11 633
    • Ft5 658
    • Ft8 350
    • Ft5 972
    • Ft5 972
    • Ft5 343
    • Ft10 168
    • Ft7 624