Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (796)
  • Kép (174)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(796)
    • 5 Csillag(755)
    • 4 Csillag(37)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/06/2021

    Kiváló termék. Annyira, hogy ez már a második vásárolok, mert ajándékba adom. A fény segít a szelfiknek, de ha videókat akarsz készíteni, erősebb fénypontot ajánlok.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2021

    Kiváló termék. Ez a már ismert minőség a Blitzwoodlf, egy jó kivitelben. Az állvány szilárd és jól tartott anélkül, hogy megingatná a Redmi jegyzet 9 Pro. A fény teljesen sötét környezetben jól felragyog, de még mindig sikerül jó rögzítést adni a nem túl tiszta környezetben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    Vásárolt 30/01/21 és megérkezett 19/02 SP - Săo Bernardo do Campo kiváló minőségű tetszett a termék nagyon, és azt ajánlja, hogy megérkezett jól csomagolva, és minden működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2021

    🇬🇷I am so so so very happy! It arrived in between two - three weeks via regular post... It's three things in one gadget! It has the light, the Selfy stick and the trípode... I am charging now the light and connected the Bluetooth to my mobile and it works by clicking and taking a picture and as I see it works also without the stick big bonus 😍 the legs once they are locked in place they are sturdy! It goes like the half of me tall (I am 1,67cm 😜(going to test it also in a field so I can see how it is working with the tripod...) and also I can put it on my desk and Vlog for my friends whenever I want. This is a real yes yes for carrying it always inside your bag. It for day and night! Woah guys I am really happy and exited! Μην το σκέφτεστε δύο φορές. Πραγματικά αξίζει. Έχει το φως και το κουμπί (Bluetooth) που βγαίνει άρα μπορείς να το χρησιμοποιείς ακόμα κ μόνο του σαν Selfy Button. Και επίσης γίνεται Τρίποδο αφού το κλειδώσεις στην θέση του. Ήρθε μέσω Ολλανδίας σε μένα με κανονικό ΕΛΤΑ ταχυδρομείο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την πρώτη μ αγορά από την Blitzwolf.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2021

    Amennyire én látom, ez egy nagyon könnyű és hasznos állvány. Azt tanácsolom, tökéletes, hogy van egy fény üzemmódja, és hogy a lábak alulról zárhatók.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2021

    Régen ezt a szelfi botot használtam minden rendben van A teljes értékelés az én youtube csatornán Am TechSA 

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2021

    nagy termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2021

    Ez egy hűvös szelfi bot az árhoz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2021

    Jó, és olyan gyorsan.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2021

    Nyertem egy percet. Ez tetszik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$20.99
    • US$21.99
    • US$13.99
    • US$21.93
    • US$27.99
    • US$15.99
    • US$36.74
    • US$28.99
    • US$39.99
    • US$17.99
    • US$22.99
    • US$2.99
    • US$25.99
    • US$10.90
    • US$39.99
    • US$87.99
    • US$34.49