Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (292)
  • Kép (56)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(292)
    • 5 Csillag(276)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/08/2021

    Fények jól működnek Tuya Smart Life alkalmazás. Utolsó állapot (be/ki), fényerő és szín (fehér/meleg fehér) beállítások emlékeznek, így a lámpát is kikapcsolhatja a szokásos kapcsolóval. Ön is kap egy praktikus kivágás lyukak a cella. Gyors szállítás volt, kevesebb, mint egy hét. Nagyon ajánlom ezt a terméket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/07/2021

    Remek mennyezeti lámpa. A telepítés egyszerű volt, mivel illeszkedik a standard mennyezeti szerelvények, de hosszabb csavarokat kellett vennem a vaskereskedésben. Könnyen beállítható a Smart Life alkalmazáson, vagy ha engedélyezi a Tuya integrációt otthoni asszisztensben, akkor azt ott is kezelheti. Utáltam, hogy nem állíthatsz be alapértelmezett állapotot az alkalmazáson, így ha kikapcsolod az alkalmazással, majd kikapcsolod a fali kapcsolón, és ha sietsz, rossz, hogy rájössz, hogyan kell bekapcsolni. Yee Light van ez a funkció, és jobban működik, ha szüksége van a lámpa, hogy csak működjön.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    Very fast and very quality delivery, door to door. The goods arrived in a week, as stated. I ordered three lamps. Two of them work great. The third did not want to light. I wrote to support and I was very pleasantly surprised when they wrote that prepare and send a new lamp to me again with a European shipping for a week. There were no quarrels that cause unnecessary disputes! I just made a short video of the broken lamp and the next day they sent another lamp to me without having to return the broken lamp. Now all three lamps work with excellent quality. The light is strong and bright. Once added to the home wireless network, they are commanded both by the Android application and by voice commands via Google Assistant. I am very happy with my purchase and from the support of Bangood. Thank you! :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    Παρέλαβα από Τσεχία σε 10 μέρες. Το καλλυμα μαλακό πλαστικο που το ακουμπας και λυγίζει. Φωτεινότητα καλή για 10-12 τετραγωνικά.Συνδεση με την εφαρμογή της blitzwolf άμεσα και εύκολα. Απλή κατασκευή με χαμηλό κόστος και όμορφο σχέδιο. Ένα μικρό ράγισμα όπως φαίνεται και στην φώτο.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    This is my replaced ceiling lamp. I had ordered three lamps, but as I said, one of them did not work. Thanks to the support of Bangood, it was successfully replaced in seven days! Now everything is fine and I am very happy. Thanks again Bangood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2021

    The goods came from CZ warehouse.Works together with Smart Life app and Google Home.Both the warm white colour and cold white colour looks beautiful.Very good product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2021

    A csomag nagyon gyorsan érkezett, ez a 2. a maga nemében, és a termék minősége, köszönöm, hogy a BGN!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2021

    A csomag gyorsan megérkezett, köszönöm, hogy a termék megfelel minden műszaki és azesztétikai szempontból.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Tovar prišiel z CZ skladu za 3dni. Lampa funguje, akurát sa mi ju ešte nepodarilo spárovať s aplikáciou.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    Svetlo dorazilo od objednání na druhý den z ČR skladu.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 610
    • Ft28 749
    • Ft10 605
    • Ft24 148
    • Ft33 349
    • Ft24 915
    • Ft29 207
    • Ft12 760
    • Ft10 848
    • Ft14 147
    • Ft53 411
    • Ft49 787
    • Ft10 662
    • Ft11 113
    • Ft27 600
    • Ft99 331
    • Ft47 467
    • Ft6 635