Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (716)
  • Kép (58)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(716)
    • 5 Csillag(679)
    • 4 Csillag(34)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/12/2020

    A termék megfelel a leírásnak. A végén műanyag védőkupakkal jöttem, és két réteg vékony habba csomagolva. A vásárlás napján kihajóztam, és 17 nappal később érkeztem. (beleértve a karácsonyi késést és a vámhatóságnál történő megállást).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2020

    termék a leírás szerint. A szállítás lassan érkezik, de nem az eladó hibája. Az egyik hegyen érkezett. A csomagolásban javítaniuk kell a végek védelmét,

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2020

    Good afternoon, I just received the T-track I had purchased. However, unfortunately he is completely warped, being impossible to use. (annex pictures) The packaging is inadequate for this transport. I would like to know how to proceed. I wait for your reply. thanks Newton Moraes Boa tarde, Acabo de receber o T-track que havia comprado. Porém, lamentavelmente ele esta completamente empenado, sendo impossível usar. A embalagem é inadequada para este transporte. Eu gostaria de saber como proceder. Eu aguardo sua resposta. Obrigado Newton Moraes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2021

    Excelente de buen material me encantó su color azul metálico sin daños solo en 14 días abiles gracias banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2021

    Az ok a következő egy második bázis Hue, hogy a 2., amikor a másik alkalommal. A termék a leírás szerint van, enyhe különbséggel a két objektum között, a várt idő alatt érkezett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2021

    A termék megfelel a leírásnak, jó minőségű alumínium, ép festék, jól érkezett csomagolt és védett, szállított még a vártnál korábban. Komoly, pontos és megbízható eladó. Ajánlott A +++ 👌🥇

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2021

    a terméket 20 napon belül szállították, és nagyon jó minőségű. a terméket sérülés nélkül szállították.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2021

    rychle dodanie, kvalita, odporucam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    Very good quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Παράδοση με πολύ κακή συσκευασία

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 218
    • Ft1 920
    • Ft1 508
    • Ft3 966
    • Ft4 668
    • Ft3 050
    • Ft5 990
    • Ft4 228
    • Ft3 203
    • Ft2 818
    • Ft20 758
    • Ft5 187
    • Ft6 103
    • Ft6 714
    • Ft1 523
    • Ft9 156
    • Ft7 324
    • Ft3 661