Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (22)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(22)
    • 5 Csillag(21)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • M PVIP3
    GB
    05/06/2021

    Nem, nem, nem. Nagyobb, mint az élet, jobban el kellett volna olvasnom a leírást. A színek élénkebbek a képen, de ez nem rossz dolog. Óvakodjon a szagtól, amikor megnyitja a csomagot, mint minden légmatrac - néhány nap múlva vékonyodik, de az első három nagyon észrevehető lesz. Jól működik egy játék egér, amely működik a legtöbb felületen, de dadog az egereket, amelyek megkövetelik a fényes / könnyű felületek dolgozni (mint a Texet vezeték nélküli). Még nem próbáltam foltozni, nem voltam biztos a takarításban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2017

    Хороший, приятный на ощупь коврик. Пару дней стоял запах резины. Реальные размеры чуть меньше от заявленных... смотрите ролик. Материал - неопрен. Фотка космоса на ковре размытая... Но на расстоянии смотрится бомбовски! Распаковка и обзор: https://youtu.be/grZWC73DNJ4

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2018

    Tiene un tamaño perfecto para que quepa sin problema un teclado completo y te queda espacio suficiente para manejar el ratón sin problemas. El color no es tan vivo como en las fotos, pero por mi mejor porque no me interesa que haga reflejos o interferencias con el laser del ratón. La calidad del tejido es muy bueno, tanto la parte de tela como la parte de goma que adhiere a la mesa sin problema y queda fijo en su posición. Muy contento con la compra!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    Top

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2021

    OK

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2021

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2017

    The shipping was very fast und the product has a suprised good quality. For the first days, the pad smells very chemical, but that has gone aufter a few days. I`m very happy with the new pad and the size is great for using mouses without cable. The color is a little bit darker than at the photo, but that isn`t an problem for me.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2017

    Its a big mouse pad, its decently put together. The materials are also okey. The resolution of the print (the stars) could be better, but can't complain that much, overall i am pleased :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2017

    this thing is HUGE i am realy pleased with this mousemat (image is a bit low res but that is only super visible when you stare at it) but ehm banggood please do not fold them i got mine folded and the creases are still in there just roll it next time please

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2017

    The graphics are really pixelated, like it's zoomed way in, but then again i don't look at it that much anyway. edges look strong and rubber backing doesn't slip at all. made my keyboard a little quieter, and now my arms don't get cold on my desk!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft19 546
    • Ft5 042
    • Ft5 458
    • Ft16 708
    • Ft5 862
    • Ft13 555
    • Ft1 889
    • Ft8 384
    • Ft24 906
    • Ft18 915
    • Ft17 339
    • Ft16 550
    • Ft18 915
    • Ft18 285
    • Ft18 915
    • Ft20 176
    • Ft21 438
    • Ft39 095