Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (330)
  • Kép (56)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(330)
    • 5 Csillag(305)
    • 4 Csillag(21)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/07/2021

    A hőmérséklet közel van ahhoz, amit egy infravörös hőmérővel kapok a homlokomon, de az alvómonitor szörnyen pontatlan. Néha, ha felébredek az éjszaka közepén, ha túl sokáig vagyok ébren, akkor abbahagyja az alvás pontos mérését, és az alkalmazás még kevésbé helyes információt fog mutatni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    👌👍👏🤗🧚🏽‍♂️❤️I have become addicted to this watch !! Fun and follow both the steps you take, temp, heart rate and much more !! I have become incredibly fond of it ❤️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    Megkaptuk a terméket. Nem használta, nincs megjegyzés. Használt és még egyszer hozzászól.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    Még nem próbáltam, mert ez egy ajándék. A csomagolás tökéletes, nagy gondossággal. Remélem, hogy ugyanaz, mint a leírt is a gyártás a tárgy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    termék nagyon jó és helyesen mért azt ajánlom, hogy bárki

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    1. I can't connect the Bakeey T1 Smart Watch to the WearFit2.0 application installed on the Huawei P8. 2. The application reports the connection failed, discard it again.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2020

    For the full capabilities of tracker use Wеar Fit 2.0. Very useful thing. I don't regret the purchase. Thnx to the seller.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    i don,t turn on...shop help me. thanks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2020

    Foi a primeira vez que comprei no site e para minha surpresa chegou muito rápido (11 dias úteis) apesar da greve nos correios. Ainda não testei o produto, mas estou muito satisfeita. A pulseira é linda! Chegou sem avarias, tudo perfeito! Obrigada banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    Nem hozzák a töltőt, így nem használhatók, a doboz jön a képernyő a kézi és a szíj.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 150
    • Ft7 831
    • Ft8 132
    • Ft6 023
    • Ft18 159
    • Ft2 407
    • Ft3 857
    • Ft9 940
    • Ft15 402
    • Ft3 311
    • Ft12 049
    • Ft8 433
    • Ft9 940
    • Ft15 062
    • Ft7 228
    • Ft10 542
    • Ft7 228
    • Ft6 023