Vásárlói vélemények

5 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (31)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(31)
    • 5 Csillag(31)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/06/2021

    Gyors mérés, jó olvashatóság a kijelző, kapcsolat okostelefonnal Gyors előre, jó olvashatóság a telefon, hogyan kell egy okostelefon

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    πολύ καλό και ποιοτικό μηχάνημα very good and quality machine

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Minden rendben. és nagyon gyors szállítás. Jó eladó. Minden rendben. Kösz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Nagyon elégedett voltam a termékkel. Gyorsan csatlakozik a telefonhoz, és továbbítja az adatokat. A kép karcsú és a képernyő elég jó. Ha meg kell vásárolni, ez a készülék egy jó termék az ár teljesítményét. Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Gyorsan kapcsolódik a telefonhoz és adatokat küld át. A kép stílusos, és a képernyő elég jól néz ki. Ha meg kell vásárolni, ez az eszköz egy jó termék az ár teljesítményét.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    I just received my oximeter and I'm delighted with it. Small and neat, fast operation and it gives me all the info I need. I was worried that I had a breathing problem with my oxygen levels in my blood being low, and this little gadget confirms it. I need to do deep breathing exercises. I downloaded the app from the Play store, (Android) which connects via Bluetooth, and it is very clear to read and understand. Did I mention that it was half the price they are asking in the local Pharmacies? Great Banggood value.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    Jó, lehet, hogy nem az orvosi minősítése pontos, de megteszi a dolgát. Az adatnaplózás a telefonban szórakoztató.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    Jó napot, miután az incidensek megérkeztek, hogy megköszönjem a megoldásuk hatékonyságát, szívélyes üdvözletem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2021

    Le kell tölteni egy programot a telefonra, és csatlakoztatni mindkét készüléket. Miután csatlakoztatta a vizsgálati eredmények betöltése a telefonra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Megérkezett a tárgy. Úgy tűnik, jól működik, még akkor is, ha néha le kell állítani és újra kell indítani

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Nagyon szuper termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 829
    • Ft13 211
    • Ft18 928
    • Ft9 124
    • Ft6 758
    • Ft7 096
    • Ft6 143
    • Ft11 491
    • Ft7 434
    • Ft7 772
    • Ft9 124
    • Ft4 392
    • Ft13 519
    • Ft5 406
    • Ft7 701
    • Ft10 753
    • Ft3 715
    • Ft10 446