Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (25)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(25)
    • 5 Csillag(23)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/06/2021

    Jól csomagolt és a szállítás gyors volt az EK-tól. Jól működik. De a motor csatlakozóját be kell állítani. Nagyon nagy. Nem tudom, hogy jó-e, de a hűvösebb más, mint a képen! Ez lényegesen kisebb, mint az eredeti hűtő.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    just perfect, fast shipping, not tested yet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    I have several of these in different model boats and these are now my first choice. I have them with no cooling, air fan cooling and water cooling. They have never given me any problem. And good shipping times

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2021

    Jól csomagolt és a szállítás gyors volt az EK-tól. Jól működik. De a motor csatlakozóját be kell állítani. Nagyon nagy. Nem tudom, hogy jó-e, de a hűvösebb más, mint a képen! Ez lényegesen kisebb, mint az eredeti hűtő.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    Arrivato in 15 gg da CZ, ottimo per spedizione e prezzo : poco più di 16 euro. Da valutare quando lo avrò utilizzato, come prima visione è ok.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2021

    ακριβώς όπως στη περιγραφή, μένει μόνο να το δοκιμάσω

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2021

    Tried it and it works great. Only problem was that my motor was not up to the task, so I'll need to replace that now.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    These are excellent speed controllers. I now have around 7 of these.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    Buon prodotto. Se fa quello che promette lo ricompro ancora

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2021

    Működik csodálatosan reagál jól

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 265
    • Ft4 243
    • Ft5 784
    • Ft2 639
    • Ft2 890
    • Ft3 629
    • Ft3 777
    • Ft5 444
    • Ft2 903
    • Ft9 076
    • Ft11 350
    • Ft2 513
    • Ft3 142
    • Ft4 491
    • Ft9 904
    • Ft62 586
    • Ft5 658
    • Ft4 400