Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (18)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(18)
    • 5 Csillag(17)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/07/2021

    chegou com 11 dias úteis em PE. Muito bem embalado. A caixa chegou intacta sem nenhum amassado. Parabéns ao vendedor. Ainda não experimentei, mas pelo cuidado, já sei que é bom. Recomendo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    A szürke és a fekete a csomagban van. Amíg próbálkoztam, elégedett vagyok. Még nem jöttem rá, hogyan kell működésbe hozni a GPS-t, amikor a kijelző világít, amikor mozgatom a kezem - az óra minden mozdulattal szükségtelenül világít. A design az óra finom - csak akkor láthatjuk részletesen, hogy nem jól díszített körül a tárcsa - vannak kis fekete pontok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    Infelizmente não tive sorte com o meu umidigi urun... Após ele pedir uma atualização ele ficou só com uma tela com a Palavra APP... não recomendo a compra...

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2021

    Nagyon jól csomagolva érkeztek, de 1 tökéletesen működik a másik nem jelenik meg szöveges információ, csak az ikonok. Mit kell tenni?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2021

    Az óra jó állapotban jött és megfelelően működik, még mindig tesztelni kell.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2021

    Minden rendben, 👌

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2021

    Megjött,minden rendben, még nem próbáltam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    The clock is easy to read but only has 4 faces, otherwise it has a lot of features but difficult to access the built in apps. You have to assign the lower button to access it then you can access that app only with the button. On paper the specs are impressive but actual use i don't recommend, unless you only use the clock and the step counter and heartbeat monitor it is really good for the price. Pros: - easy charging - readable clock face - see step counter on clock - easy add sedentary and water drink reminder - water proof when washing hands, (did not test in shower) - GPS - hear rate (bpm) - oxygen concentration Cons: - difficult to use the menu to get sports tracking inside watch - app looks ok, but not so user friendly - the app takes long to synchronise data - only has 4 watch faces i think i will not buy it again if it does not improve, they only have to make better software then i can recommend

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2021

    seems ok, will come back for additional review but really it took over 4 months to gwt the item.... my local carrier said that it was marked as class d from the sender.... i dont know guys but take a look at that

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    ottimo orologio dal rapporto qualità prezzo INVIDIABILE. gps integrato preciso ed affidabile, la app un po lenta ma avrete tutti i dati della corsa o qualsiasi sport

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft18 486
    • Ft10 061
    • Ft17 285
    • Ft16 496
    • Ft12 577
    • Ft16 077
    • Ft8 488
    • Ft10 539
    • Ft11 199
    • Ft11 382
    • Ft11 633
    • Ft7 262
    • Ft34 932
    • Ft7 230
    • Ft23 644
    • Ft16 857
    • Ft13 520
    • Ft34 592