Vásárlói vélemények

4.86 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (29)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(29)
    • 5 Csillag(27)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/08/2020

    nagyszerű termék kényelmes és nagyon udvarias, egy igazi megmentő, ha nem visel kabátot. Az egyetlen dolog hiányzik, hogy nincs fogantyú, amit kézzel vihetnék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2020

    Banggood is always Just what I need

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2020

    thanks 👍🙏

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/06/2020

    Bangood, one of the coolest electronic stores, I advise people to shop for it. I thank the team, Bangood, for dealing 😍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2020

    Отличное качество кожи, сшито добротно, без висящих ниточек. Рекомендую производителя и продавца

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2020

    Remek termék, szép bőr. Fog hordozza a telefont sokkal jobb, mint a zsebében vagy más hordozók.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/05/2021

    order wrongly, phone too big for the outside pocket. yet to use but leather feels nice and good

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    Köszönöm. - Köszönöm. Köszönjük a jó terméket. Biztos vagyok benne, hogy jó terméket vettem abból a termékből, amire gondoltam. Boldogan fogom használni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2020

    Perfect size! Not too big and not too small :) - fits everything in there. I can finally empty my pockets now :D Good quality, price and delivery!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2020

    Valódi Bullkapitány Bőr Telefon Táska. Derék táska névjegykártya tartó. jó állapotban érkezett. Köszönjük az ellátási és kezelési folyamatokat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6,562
    • Ft11,875
    • Ft19,341
    • Ft9,499
    • Ft11,545
    • Ft10,178
    • Ft8,481
    • Ft5,550
    • Ft5,828
    • Ft8,142
    • Ft6,476
    • Ft7,803
    • Ft6,784
    • Ft9,499
    • Ft7,710
    • Ft7,710
    • Ft7,401
    • Ft10,178