Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (53)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(53)
    • 5 Csillag(48)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/12/2021

    A szín egyezik a leírással, az én esetemben sötétszürke. A szövet rugalmas, „puha" érzés, a cipzár tartósnak tűnik. Jól illeszkedik a viszonylag nagy irodai székembe, csak néhány ránc, ahol az alsó találkozik. Jobban néz ki, mint vártuk, így egy nagyszerű termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Nice fabric, color is as pictured. It stretches well and almost fits my large chair. Not quite, it pops off the seat part after you sit a few times. But I have kept it over the back section, because I bought it to make my black chair appear a different color - i have a lower-res webcam and I didn't like how the black chair made my hair look invisible on video meetings.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2021

    Sajnálom, mondd meg a honlapon, hogy szállították, de nem kaptam semmit Nyomkövetési szám: 9C1648H050470 Nem értem, kérjük, kövesse a szék köszönöm

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    Tenía mi sillón de oficina ya muy gastado por el uso. Con esta funda he podido alargar la vida útil del sillón, ya no se ve estropeado como antes. La funda se adapta perfectamente y es muy fácil de poner y quitar, en caso de querer lavarla.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2022

    Nagyon jó minőségű termék. Az ülés gumija erősebb lehet, mert néha leugrik a székről.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2022

    As show in the description. Fit on my big Chair, like on the demo. Fast delivery. THX Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2021

    A mérések pontosak voltak. Az anyagnak megfelelő mennyiségű rugalmassága van, és jó illeszkedés volt. Akár vehetnénk egy másik színt is, ha esetleg.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2021

    Kiváló termék, Olyan székhez készült, tökéletesen illik, és nem úgy néz ki, mintha lenne tokja.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2021

    Nagyon rugalmas, még a nagy irodai székekre is illik. A cipzár lehetővé teszi, hogy tartsa a karfa, nem kell kihúzni. Nagyon jó egy régi szék megújítására.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2022

    Tökéletes! Ahogy leírtuk

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$7.99
    • US$22.99
    • US$41.99
    • US$9.99
    • US$11.99
    • US$27.99
    • US$15.99
    • US$17.99
    • US$21.99