Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (45)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(45)
    • 5 Csillag(41)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/07/2021

    Nagyon jó a pénznek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2021

    muito bom qualidade/preço

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2020

    good quality fast shipping

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Gyors küldés, jó kép, ma este tesztelem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2020

    Veramente eccezionale! Ottimo prodotto. Prestazioni top!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    Közel 3 hónap napi használat után merem. Mondd, hogy ez egy nem értékelt ékkő. Tényleg mindent megtesz, amit el kell érnie, minden erőfeszítés nélkül. Az egyik legjobb áru, amit megvettem.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2021

    I'm delighted with my new Chuwi Mini PC, which arrived on time. I have a technical issue with the setup, but the Bangood Team were there to assist and get me up and running with the unit. i5 Intel Core is now an old hat processor, however it perfect for my applications. The unit is running like a dream and is perfectly fast, silent, and small enough not to be noticeable. Thank you Banggood for you efforts, I'm delighted.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    le produit est arrivé cependant, la société de livraison GLS n'est au top ! en effet, le livreur a indiqué que je n'étais pas chez moi au moment de la livraison, ce qui est faux il a envoyé un email pour dire que l'objet était dans un point Relais ! le livreur a menti la société n'est pas sérieuse, d'autant que sur les pages jaunes, on lui confère 1,1 / 5 comme notation la principale objection est la même que la mienne de plus ce n'est pas la première fois que cette société me fait le coup quant au produit, pour les premières minutes d'utilisation cela me semble ok et correcte! si le ventilateur ne fait pas plus de bruit dans quelques mois ce sera parfait car de temps en temps il se met en route et produit un léger souffle que l'on entend....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2021

    A termék megfelel a megrendelésnek. Szállítás nagyon gyors és rendezett. Másrészről a szállítási költségekre külön díjat számítottak fel. Megkérdezték, hogy beleegyeztem-e a megegyezésbe. Elégedett a vásárlással.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    A másodikat rendeltem. Nagyon jó ár a pénzért. Tökéletesen működik. 3 nappal a rendelés után érkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 943
    • Ft4 512
    • Ft126 282
    • Ft66 296
    • Ft315 709
    • Ft252 566
    • Ft119 967
    • Ft211 524
    • Ft63 139
    • Ft75 768
    • Ft88 396
    • Ft189 424
    • Ft189 424
    • Ft255 724
    • Ft97 868
    • Ft72 611
    • Ft82 082
    • Ft2 914