Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (110)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(110)
    • 5 Csillag(105)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/12/2019

    приёмник получил. качество исполнения отличается от оригинальный сателлитов спектрум. Надо проверять в работе.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2016

    Works just as good as original, tested to 500 meters on my Lantain 105mm micro build. I removed the case and its a perfect fit inside the frame. Also saved weight. Delivery was very fast.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2016

    tempi di consegna abbastanza lunghi, materiale arrivato ben imballato e perfettamente funzionante, un pò brigoso il bind con l'eli che varia molto da eli a eli

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2016

    I use this dsm2/dsmx sat receiver with my transmitter "Storm i6s". my transmitter is compat with Spektrum DSMX protocol. and my flight controller "Micro SP Racing F3 evo" can support direct with dsm sat receiver. I bind it with DSMX 1024bit 22msec. it working very well

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2017

    materiale arrivato integro, Come al solito un pò brigoso da bindare. Tempi abbastanza lunghi di spedizione

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2017

    materiale arrivato in tempi abbastanza lunghi, ben imballato e come al solito il bind un pò brigoso

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2021

    Jól működik a DSMX

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2021

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2021

    Felső 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/08/2021

    👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 247
    • Ft7 247
    • Ft3 050
    • Ft15 264
    • Ft8 357
    • Ft5 106
    • Ft3 430
    • Ft3 814
    • Ft16 407
    • Ft6 394
    • Ft59 480
    • Ft52 871
    • Ft5 945
    • Ft6 275
    • Ft7 928
    • Ft38 330
    • Ft5 945
    • Ft7 994