Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (49)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(49)
    • 5 Csillag(43)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/05/2021

    Rendelés a szállítási idő, csak 12 nap!. (És szállítják egy napon belül érkezése Angliában!) Kicsomagoltam a tárgyakat, és szemrevételezéssel megvizsgáltam. Minden rendben van. Néhány hétbe telik, mire dinamikusan teszteljük. A meghajtó öv rendkívül laza, ami a többi véleményben látható megjegyzés. Könnyen beállítható egy kerek fájl segítségével megnyúlni a motor támfal lyukait, a pvc hátlapon. Ez lehetővé teszi a biztonsági öv feszítését. Nagyon elégedett a vásárlással.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/07/2021

    ziet er goed uit , jammer van het plastic dat erin verwerkt zit , deze heb ik onmiddellijk vervangen voor aluminium

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2021

    Oké, oké. Az anyag stabilnak tűnik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    il arive super ok pas eseyer ancor

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2020

    Eddig úgy gondolom, hogy ez egy jól gyártott termék, szilárd konstrukció. Nagyon simán fut a 400 mikro-lépéses CNC útválasztómmal. Még be kell állítani a gépemhez. Sok időbe telt megkapni, de ezt nem hibáztatom, a Covid-19-es ügyek miatt, és a Kínából érkező termék miatt, biztos vagyok benne, hogy voltak problémák azzal, hogy idekerült, és átadta egy amerikai futárnak. 2020 május végén rendeltem, és 2020 augusztus 3-án kaptam meg. Érdemes volt várni, valószínűleg nem talált egy ilyen terméket az USA-ban ilyen alacsony áron és ingyenes szállítás is.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2018

    I love the little chuck. The equipment is as advertised and looks quality. The only things that may be suspect is the trust bearing on the end stock feels a little rough but will see when I get it mounted and working. Unreal delivery from China to my door in New Zealand 7 days. Cant think of any delivery being so good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2020

    Csak ezt kaptam, és alig vártam, hogy megírjam a kritikát. Meg akartam próbálni, hogy egy ilyen magam, de miután láttam az árat, azt gondoltam, nincs szükség. Pár héten belül érkezett, ami csodálatos, mint néhány más oldalakon. Összességében, nagyon lenyűgözte az itt nyújtott szolgáltatások, és alig várja, hogy haza, és kezdjen játszani vele

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/04/2020

    I am very happy with the performance of this 4th axis. It arrived in a reasonable amount of time 1 months considering the fact that I ordered it during Chinese New Year and amidst the Corona Virus pandemic as it was first hitting China. I had absolutely no problems setting up the 4th axis on my CNC Router. I have already used it to turn asymmetrical fly fishing rod grips and to mill Voronoi patterns in ABS pipe for 12 volt yard lights. I will definitely be ordering more items from Banggood in the near future.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2018

    The product seems to be ok but I think they could have included a connector for the wires or even tinned the wires with a bit of solder for the price you're paying for it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2019

    This 4th-axis equipment arrived today in good condition. It's exactly what I waited for. Excellent addition to all types of milling machines in the small workshop. .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 029
    • Ft21 368
    • Ft9 156
    • Ft17 094
    • Ft19 390
    • Ft45 793
    • Ft21 155
    • Ft19 744
    • Ft8 106
    • Ft9 516
    • Ft3 966
    • Ft2 818
    • Ft4 577
    • Ft52 891
    • Ft4 882
    • Ft13 043
    • Ft23 270
    • Ft3 523