Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (73)
  • Kép (13)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(73)
    • 5 Csillag(73)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/01/2020

    54-56%-on érkeztek megtöltve, belső ellenállással, bankokon - 3-6 millió. Diagnosztikák ~ 57 * 31 * 21 mm (w*w); súlya 64-65 g. Nagyon gondosan összeszerelt külsőleg.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2019

    My first CNHL batteries. they seem okay. voltage does drop rapidly at about 3.6 volts/cell. I get about 5 min flights on my 3 inch with avan props. I hope these last as long as my GNB batteries. Good length of xt30 makes mounting in different positions easier

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2019

    bought for my Cygnet Cx2. felt a bit heavy for this but frankly speaking, it flies really well with this battery. 1 min flying time got longer than using 550mah batts.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2019

    CNHL MiniStar serisinin tüm bataryaları çok iyi. 1105 motorlu 3" ile kullanıyorum, çok memnunum.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2019

    Conforme description. Same as describe. Bien emballé. Nice packaging. Reçu rapidement. Quick received.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2019

    CNHL MiniStar serisinin tüm bataryaları çok iyi. 1507 motorlu 3" ile kullanıyorum, çok memnunum.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/07/2019

    teşekkürler

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2020

    Nagyszerű elemek, megéri

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Gnom2k
    RU
    06/02/2020

    Jó akkumulátor, tartja a végén

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2019

    Looks okay

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 431
    • Ft9 082
    • Ft7 568
    • Ft7 568
    • Ft15 516
    • Ft8 325
    • Ft6 811
    • Ft10 597
    • Ft7 188
    • Ft6 054
    • Ft6 224
    • Ft15 897
    • Ft6 431
    • Ft8 702
    • Ft13 625
    • Ft7 568
    • Ft44 573
    • Ft2 793