Vásárlói vélemények

4.87 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (268)
  • Kép (41)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(268)
    • 5 Csillag(238)
    • 4 Csillag(25)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/12/2020

    المنتج جيد جداً استخدمتو اليوم ممتاز. ولاكن واجهت مشكلا مدة شحن المكنه ووصولها الا الرياض اسبوعين بعد وصولها انتطرت 15يوم لحتة وصلت البيت والسبب هو زاجل للشحن اذا بدك استفسار عنها 00966534666475 رقمي

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    2 héttel a megrendelés után érkezett, az ES helyszínéről szállított külső csomagolás tönkrement, de a nyitáskor azt találtam, hogy volt egy második jól karbantartott burkolat, benne vannak az összes csatolt elemek jó kivitelezési fotók, TIG Plier volfrám elektródák hiányoznak, csak egy kis horpadás a gép tokjának bevonatán, amelyet kalapácsütéssel fogok beállítani, nagyszerű a DIG használatához, a következő néhány napban kipróbálom az elektródák megvásárlása után. A leírásban nem beszélünk a szállításban jelen lévő pótalkatrészekről, de vannak benne, van egy páramentesítő is, amely speciális házzal rendelkezik a gép hátulján, tartóval. Remélem, jól működik

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2020

    Pictures are what comes in the package. So far, everything looks to be correct. However, my system came with the EU style plug. It does require 220v, I just need to figure out if I need an adapter or not. I'm really hoping the CT312 performs as described because I plan on using this a lot in my little repair shop. System is heavy and well constructed, includes all the parts (shown in photos). Am looking forward to firing this thing up later today.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    لقد وصلني البضاعة وهوا مغلف بشكل جيد و ولا يوجد اي اعطاب في ماكينة اللحام ولكن لم اجرب اللحاب و القص به الى اللحظه هذه ولكن لا يوجد به سلك لللحام tig انا راضي على المنتج شكرا خاص لي البائع و banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2020

    المنتج نظيف ومتكامل ، وكذلك سليم من مشاكل الشحن👍 شكراً بانقود ، للاستفسار واتس ٩٦٦٥٣١٦٣٦٧٦٦ وللاحاطة لم أقم بتجربته الى الان

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    Estou satisfeito com a máquina. Solda muito bem com eléctrodo (6013: 2.5 mm) e o corte de plasma é bom. Falta experimentar o TIG. Não vem eletrodos de tugnestenio... O apoio do redutor de precisa de alargar os furos. Os cabos são mais curtos que o anunciado. Considero uma ferramenta ideal para principiantes.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    bonsoir j'ai bien reçus le poste aujourd'hui malheureusement il est arrivée endommagée et il ne fonctionne pas quand en allume un grand bruit a l'antérieur ya des morceaux qui tombe de l'intérieur je vous joint les photos merci de faire le nécessaire

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    Jó csomagolás és a szállítás sebessége... de eddig nem tapasztalt...csak működés...

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    Ki kell próbálnom a Tig-et, de abban a pillanatban, és tesztelem a plazmavágót és a forrasztógépet elektródával, és csodálatosan működnek. Nagyon boldog vagyok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2020

    بعض القطع غير متوافقة مع ما جاء بصورة الطلب على الموقع ولك الماكينه تعمل بشكل جيد نرجو الاهتمام بأن تكون نفس القطع هي التي نشرت على الموقع بحيث لا يرغب العميل ٦ مراجعته لكم والطلب القطع الاصليه التي تم نشرها عندكم شكرا على سرعة التوصل

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft54,297
    • Ft17,583
    • Ft31,775
    • Ft7,710
    • Ft82,064
    • Ft79,410
    • Ft80,212
    • Ft16,349
    • Ft5,088
    • Ft3,391
    • Ft12,338
    • Ft3,730
    • Ft3,391
    • Ft3,391
    • Ft3,119
    • Ft13,677
    • Ft9,561
    • Ft7,772