Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (411)
  • Kép (56)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(411)
    • 5 Csillag(363)
    • 4 Csillag(31)
    • 3 Csillag(9)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(7)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 31/05/2020

    •مدة التوصيل اسبوعين ممتازة تأخرت ثلاثة ايام عند زاجل صار لي خلاف معهم. •طول الأسلاك متر واحد قصيرات. •الهيكل الخارجي الازرق براغية مرتخيات غير مشدودة وبعضها ما يشد فادم. •فيه صوت برغي داخل لازم افكها واطلعها واتأكد من توصيلاتها. •مدخل الهواء والغاز يحتاج قفيز لشد الهوز ما جاء كلبر كبس. •رأس اللحام كأنه مستخدم او مثبت بغراء. • كرتون التغليف الخارجي سيء خفيف كرتون داخل كرتون. —- لم اجربها وصلتني امس اجربها اليوم ان شاء الله ——

    Hozzászólások (15)
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    المنتج جيد جداً استخدمتو اليوم ممتاز. ولاكن واجهت مشكلا مدة شحن المكنه ووصولها الا الرياض اسبوعين بعد وصولها انتطرت 15يوم لحتة وصلت البيت والسبب هو زاجل للشحن اذا بدك استفسار عنها 00966534666475 رقمي

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2020

    Nagyon meglepődtem. nagyon jó és 2 nap otthon

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    Ki kell próbálnom a Tig-et, de abban a pillanatban, és tesztelem a plazmavágót és a forrasztógépet elektródával, és csodálatosan működnek. Nagyon boldog vagyok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    bonsoir j'ai bien reçus le poste aujourd'hui malheureusement il est arrivée endommagée et il ne fonctionne pas quand en allume un grand bruit a l'antérieur ya des morceaux qui tombe de l'intérieur je vous joint les photos merci de faire le nécessaire

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    2 héttel a megrendelés után érkezett, az ES helyszínéről szállított külső csomagolás tönkrement, de a nyitáskor azt találtam, hogy volt egy második jól karbantartott burkolat, benne vannak az összes csatolt elemek jó kivitelezési fotók, TIG Plier volfrám elektródák hiányoznak, csak egy kis horpadás a gép tokjának bevonatán, amelyet kalapácsütéssel fogok beállítani, nagyszerű a DIG használatához, a következő néhány napban kipróbálom az elektródák megvásárlása után. A leírásban nem beszélünk a szállításban jelen lévő pótalkatrészekről, de vannak benne, van egy páramentesítő is, amely speciális házzal rendelkezik a gép hátulján, tartóval. Remélem, jól működik

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2020

    Pictures are what comes in the package. So far, everything looks to be correct. However, my system came with the EU style plug. It does require 220v, I just need to figure out if I need an adapter or not. I'm really hoping the CT312 performs as described because I plan on using this a lot in my little repair shop. System is heavy and well constructed, includes all the parts (shown in photos). Am looking forward to firing this thing up later today.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2020

    وصلت ولكن يبدو انها مستخدمة ☹️ جربت القطع جيد وكذلك اللحام . وكان هناك تاخير في التسليم

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    Jó csomagolás és a szállítás sebessége... de eddig nem tapasztalt...csak működés...

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2020

    المنتج نظيف ومتكامل ، وكذلك سليم من مشاكل الشحن👍 شكراً بانقود ، للاستفسار واتس ٩٦٦٥٣١٦٣٦٧٦٦ وللاحاطة لم أقم بتجربته الى الان

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$88.92
    • US$224.06
    • US$19.99
    • US$169.99
    • US$69.29
    • US$205.84
    • US$11.33
    • US$229.99
    • US$13.79
    • US$86.99
    • US$129.99
    • US$8.99
    • US$53.99
    • US$8.99
    • US$159.99
    • US$11.54
    • US$1,199.99