Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (416)
  • Kép (90)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(416)
    • 5 Csillag(382)
    • 4 Csillag(26)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/09/2020

    This is a great portable action camera for purpose, and works great for FPV drones. I considered buying the Instaone Go but when with this instead and I'm glad I did. Here's what. I like about this camera: - Lightweight, much lighter than a full GoPro or even made for a session - Intuitive App. Once you get the app connected you have easy access to all camera settings - Made for FPV - Caddix has made so many FOV cameras they know what they're doing. - Price - at less than $100 shipped to my house I feel this is a great deal and it's not so expensive that I'm afraid to use it on my. drone.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    Super Kamera - Preis Leistung stimmen! Ich habe bei meiner Orca den Akku und den Kühlkörper entfernt, dadurch hat sie inklusive Halter nur mehr 40g.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2021

    Gyönyörű videók 4k. Nagyon jó a minőség a videók és fotók. Az FPV-re vonatkozó MTO-gyakorlat mérete és súlya miatt. Feltettem a Tiro79-re, és nagyszerű volt.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    Eddig ez úgy tűnik, egy nagy kis kamera, Én használja, hogy rögzítse az én RC Cars, Wi-Fi kapcsolat nem a legjobb, de működik rendben, app úgy tűnik, jó, és a kamera nagyon jól készült.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    Registrazione in 4 k davvero top ma la batteria a me non dura tantissimo.. Non so se sia stato un mio problema.. Cmq ottima cam e ottimo audio anche per fpv.. La consiglio se subito non si vuole spendere un patrimonio per una gopro..

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    Пока разбираюсь , снимает так себе , прям вау качества не увидел. пришла полностью разряженная , не включалась . По тестеру взяла в себя не 900 обещанных миллиампер, буду тестировать дальше , может раскачается

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2021

    Excellent first action camera,in the wifi mobile app you got full manual control. Very good quality and image.Highly recommended.Thank you seller !!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Mint leírtuk, jól és nagyon gyorsan jött CZ, csak egy hét. Úgy tűnik, minden rendben lesz, később tesztelem a 7 centis drónommal

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    This is my first action camera. It has such incredible quality for the price it amazes me! I do like recording 2.6k in 60fps but you just can’t best 4k 30 fps after some editing.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2021

    Ez a második, amit megveszek, újra megvettem, mert sok minősége van, és nagyon stabil, a probléma, hogy csak egy találatot vesz fel. Nagyon meg kell védeni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft36 932
    • Ft32 088
    • Ft8 389
    • Ft4 193
    • Ft65 383
    • Ft4 892
    • Ft6 291
    • Ft3 494
    • Ft75 683
    • Ft13 975
    • Ft36 326
    • Ft4 505
    • Ft60 246
    • Ft4 235
    • Ft10 445
    • Ft9 079
    • Ft4 841
    • Ft2 540