Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (30)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(30)
    • 5 Csillag(29)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/01/2018

    A well crafted wind shield. A little heavier than I expected it to be, given the fact it's aluminium. I don't mind because the wind won't blow it allover the place. Just a little bit more to carry in my backpack. :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2017

    Odlično, čvrsto, trajno i korisno.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    fast delivery, the product looking fine . waiting to try it. thanks a lot to the seller.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    Köszönöm! - Köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2020

    sympa et pas cher. rien à dire

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2017

    отличная штука. все очень просто логично довольно недорого. но зато дико удобно достать эту штуку при довольно сильном ветре и спокойно готовить чем искать чем же закрыть от ветра горелку... рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2019

    Bought these for my single burner camping stove and they are ideal for helping the stove stay alight in moderately strong winds. Good quality, heavy duty.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2018

    Бърза доставка,пристигна за 12 дни.Качествен продукт-идеален за къмпинг с удобна и здрава торбичка за съхранение и транспорт.Препоръчвам го.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2018

    Super wind shield. High enough to make a sort of chemney around the pot, increasing the efficiency of your stove. Highly recomended!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2020

    Szép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 420
    • Ft2 964
    • Ft2 651
    • Ft4 566
    • Ft5 272
    • Ft3 422
    • Ft10 659
    • Ft19 779
    • Ft10 514
    • Ft4 191
    • Ft16 482
    • Ft6 920
    • Ft9 888
    • Ft11 536
    • Ft6 591
    • Ft6 990
    • Ft13 185
    • Ft16 482