Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (30)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(30)
    • 5 Csillag(29)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/01/2018

    A well crafted wind shield. A little heavier than I expected it to be, given the fact it's aluminium. I don't mind because the wind won't blow it allover the place. Just a little bit more to carry in my backpack. :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2017

    Odlično, čvrsto, trajno i korisno.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    fast delivery, the product looking fine . waiting to try it. thanks a lot to the seller.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    Köszönöm! - Köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2020

    sympa et pas cher. rien à dire

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2017

    отличная штука. все очень просто логично довольно недорого. но зато дико удобно достать эту штуку при довольно сильном ветре и спокойно готовить чем искать чем же закрыть от ветра горелку... рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2019

    Bought these for my single burner camping stove and they are ideal for helping the stove stay alight in moderately strong winds. Good quality, heavy duty.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2018

    Бърза доставка,пристигна за 12 дни.Качествен продукт-идеален за къмпинг с удобна и здрава торбичка за съхранение и транспорт.Препоръчвам го.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2018

    Super wind shield. High enough to make a sort of chemney around the pot, increasing the efficiency of your stove. Highly recomended!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2020

    Szép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft69 944
    • Ft18 476
    • Ft6 287
    • Ft13 320
    • Ft6 287
    • Ft8 139
    • Ft4 806
    • Ft21 091
    • Ft18 130
    • Ft11 840
    • Ft19 223
    • Ft20 351
    • Ft8 008
    • Ft4 162
    • Ft30 713
    • Ft10 728
    • Ft18 130
    • Ft2 958