Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (60)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(60)
    • 5 Csillag(57)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/06/2022

    Nem fért bele, ezért beragasztottam a szalag alá, és rányomtam a szalagra. Nagyon jól néz ki, és jó érzés váltani vele. Többet fogok venni a „Bangjó"-tól, olyan olcsó és könnyen telepíthető. Köszönöm és üdvözlet Svédországból!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2019

    Very nice quality work, nice machining work and good strong material with a awesome appearance.... Thanks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2018

    me encantó el producto muy buena calidad buen color just como en la publicación!!! recomendado ampliamente!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2019

    None of the adapters worked on my auto/manual Land Rover but I found an adapter that worked with it and I love it!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    I didn't checked the dimmensions when ordering and it's a little bit thin. I like that now it's higher, the downside is a longer way to shift. Will adjust for have shorter shifts.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/09/2020

    feels solid in the hand. Using it for logitech g29 shifter. :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2019

    This thing is awesome! Fits most shafts with included plastic adapters. Looks and feels more premium than the price suggests.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2018

    A little small. Thanks to the adapter I can come up with various models.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2020

    Kiváló minőség és gyönyörű megjelenés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2022

    Jó minőségű, de kis fekete csavarmentes illeszkedés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$11.01
    • US$13.99
    • US$15.99
    • US$17.99
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$8.99
    • US$14.99
    • US$16.49
    • US$6.99
    • US$16.99
    • US$10.99
    • US$14.99
    • US$15.00
    • US$18.47
    • US$19.62
    • US$8.49
    • US$16.99