Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (62)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(62)
    • 5 Csillag(56)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/05/2021

    Jó kamera modul a málnás pi, működik az alapértelmezett Rasperry Pi illesztőprogramok pi 4B, az egyik a két kezdetben probléma (küld egy oszlop fehér képpontok), de ez volt az oka, hogy a magasabb FPS arány szükséges a málnás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • dmalab
    IT
    08/11/2020

    perfetta arrivata in pochissimi giorni collegata a la raspberry e subito riconosciuta. ottimo utilizzo per octoprint su stampanti 3d

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/10/2021

    nyamm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    good but cable is short, need to buy a longer one

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    It is prfect camera for 3d printer. I use it with my Raspberry pi3 and octoprint. The cable is little short so buy longer one.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Szép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    Ótimo, chegou tudo perfeito e muito rápido.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    I'm working and I don't have time to test it. The package has arrived quite badly. The boxes are very smashed and will have suffered many blows from traffic. Hope it works properly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    Nagyon jó ár. Egy kicsit fiddly fókusz, kellett vágni ragasztó, és én 3D nyomtatott egy alkatrészt, hogy állítsa be a lencsét, de lehet tenni egy jó pár fogó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Works perfectly. Easy setup and great quality! first order on Banggood and I am very impressed!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 256
    • Ft32 375
    • Ft37 893
    • Ft39 976
    • Ft7 356
    • Ft6 986
    • Ft7 356
    • Ft28 696
    • Ft5 062
    • Ft17 199
    • Ft2 940
    • Ft4 043
    • Ft4 412
    • Ft9 194
    • Ft16 552
    • Ft21 337
    • Ft15 925
    • Ft2 208