Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (38)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(38)
    • 5 Csillag(30)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/02/2021

    Gyere egy új, friss design, igazi PNP, nincs használati utasítás, az építési idő 30 perc egy vicc... ezért az árért rendben..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2020

    Ez a sík nem igazán PNP, ez ARF minden szükséges elektronika tartalmazza. De az elektronikát magának kell telepítenie. Be kell csatolni a vezérlő szarvak, szénszalagok, szervók, a motor tartó, stb. A szín szintén nem olyan, mint a hirdetett (lásd a képet). Nincs kézikönyv, és nem tudom letölteni az online egy. Összeállítás azonban nagyon önálló magyarázó, és elvitt körülbelül 6h. A hab jó minőségű és jól illeszkedik a 15 perces epoxihoz.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    Már vagy 6 hónapja vezetem ezt a gépet. nagyon stabil és könnyen repülhet. Nem voltam nagy rajongója a kormányozható zajkerék beállításának, ezért csak a helyére ragasztottam. Nem probléma a fűben, ahol a kifutás rövid. A járdán a kormánylapát elegendő ellenőrzést biztosít. Szépen repül és tökéletesen egyensúlyoz egy 3s 2200mah-n.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2020

    This was my first large rc plane and I am super happy with it. I am very inexperienced with rc planes and I found this one to be easy to build and fly. I finished the build in about 6-7 hours and flew it the next day. I am using a spectrum dx6i which works well for setting up this large cessna. The landing gear is very resistant to impact and it makes it easy for off road takeoffs. The stock propeller is a little brittle and I would recommend purchasing a few spare ones. I think it is also worth mentioning that while this plane is a high quality kit, it includes no manual of any kind. It also includes a different sticker sheet from the one shown on the site. The stickers are not very sticky but they do look really good once applied. The stock electronics have loads of power on 3s and the ESC is an amazing 30a unit. The plane has a steerable nose wheel which is also a neat scale feature. I would love to give this aircraft 5 stars but I simply cannot due to the lack of instructions. It's still a great kit for the type who enjoy an interesting DIY experience!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    this plane is well engineered and goes together nicely, i must say its worth getting the pnp version as this could take a while to Finnish, 20 dollars is worth the outlay to have it ready built, unless that's your buzz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2020

    Very good service by the seller, product not damaged, well packed, very good delivery timeframe, Thank you very much seller and banggood, will definately purchased from seller and banggood again.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2020

    Single box packaging but carton very thick and strong so no damages in transit. Plane will be a lot of fun, made well, quite different from mainstream products.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    Nagyon gyors szállítás és szuper csomagolt. Minden alkatrész rendelkezésre áll. Egy utasítás nem lenne rossz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    Muito bom, o preço qualidade está muito bom, voa bem e é muito bom para treinar,tudo simples, estou satisfeito com este modelo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    nice plane there is only no info aboud lipo you need a xt60 spare and u can take a 3s 2200mah lipo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft46 568
    • Ft46 128
    • Ft34 428
    • Ft25 157
    • Ft57 865
    • Ft42 134
    • Ft25 443
    • Ft22 012
    • Ft32 548
    • Ft37 709
    • Ft24 726
    • Ft15 615
    • Ft9 076
    • Ft124 784
    • Ft31 699
    • Ft79 547
    • Ft14 436
    • Ft52 305