Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (179)
  • Kép (22)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(179)
    • 5 Csillag(166)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/10/2021

    Nagyon szép, jól kész anyag. Az asztal mágnes rendszer nagyon felső. Nagyon könnyű cipelni. Szuper ajánlás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    Jobb, mint a várt, azt ajánlja

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    Szép termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2019

    Eu super recomendo, é um jogo incrível e com uma qualidade extraordinária, material impecável e uma empresa seria que honra os compromissos, muito obrigado, estou muito feliz com meu jogo de xadrez. I highly recommend it, it is an amazing game and with extraordinary quality, impeccable material and a company would be honoring the commitments, thank you very much, I am very happy with my chess game. Lo recomiendo encarecidamente, es un juego increíble y con una calidad extraordinaria, material impecable y una compañía estaría cumpliendo los compromisos, muchas gracias, estoy muy feliz con mi juego de ajedrez. Ich kann es sehr empfehlen, es ist ein tolles Spiel und mit außergewöhnlicher Qualität, einwandfreiem Material und einer Firma, die die Zusagen einhält, vielen Dank, ich bin sehr zufrieden mit meinem Schachspiel. Je le recommande vivement. C’est un jeu fantastique, avec une qualité extraordinaire, un matériel impeccable et une entreprise qui respecterait ses engagements. Merci beaucoup, je suis très heureux de mon jeu d’échecs.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/05/2020

    Чтобы всегда быть в курсе актуальных скидок, распродаж и ХАЛЯВЫ, подписывайся на телеграм @ChinaGoodBuy или следи за скидками на сайте chinagb.ru

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2020

    Jó sakk. De sajnos jött egy horpadás a táblán (fotó)! A csomagolás lehetett volna puhább és vastagabb, valószínűleg sérült a szállítás során!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2020

    jó minőség Nagyon szép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2020

    Túlságosan élveztem! A termék jó... ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2019

    Excelente produto. Peças de plástico, apenas o fundo é de metal. porém com excelente acabamento. Ótimo custo-benefício.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2019

    Muito bom pelo preço, material de qualidade

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 498
    • Ft2 679
    • Ft4 976
    • Ft6 898
    • Ft5 746
    • Ft9 955
    • Ft11 316
    • Ft4 597
    • Ft7 299
    • Ft11 880
    • Ft24 045
    • Ft10 950
    • Ft11 687
    • Ft3 445
    • Ft20 699
    • Ft11 256
    • Ft8 046
    • Ft9 198