Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (20)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(20)
    • 5 Csillag(15)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/11/2016

    sin instrucciones .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2018

    все нормально...товар получил. не скажу что быстро...продавцу спасибо. Заказывал для проверки.. приложение.проверку прошло

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2017

    I am very dissatisfied with this purchase. You sent be a balloon. What am I supposed to do with this. You sent absolutely no directions as to how to do the trick. I felt totally ripped off. I would honestly like a refund as I am normally quite happy with what I purchase from you.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2017

    Keine Ahnung wie es funktionieren soll. Einige Male ausprobiert uns nie hat es geklappt. Zumindest hat der Balon etwa 10 mal testen ausgehalten. Danach war er hin.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2018

    si presta al trucco con il cell. l'unica pecca il colore molto simile ad un preservativo non indicato con bambini.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2017

    Excellent service. Thank you very much. will buy anytime from you again. greetings Christiaan Horn South Africa

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2019

    Had kids fooled

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2019

    je v essayer

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2019

    chegou tudo aqui conforme o combinado

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2018

    nice

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$6.92
    • US$9.23
    • US$12.69
    • US$6.92
    • US$6.89
    • US$16.09
    • US$48.50
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$6.92
    • US$11.54
    • US$24.14
    • US$4.19
    • US$21.93
    • US$16.16
    • US$38.10
    • US$11.54