Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (92)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(92)
    • 5 Csillag(88)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/10/2019

    Os bonés são muito bonitos e possuem um ótimo acabamento. Pelo custo, vale cada centavo. Recomendo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2020

    14 nap alatt megkaptam a rendelésemet, jó állapotban. PU-ból készült, de igazi bőrnek néz ki. A kivitelezése is jó. Kivételes ár-érték arány, ha akció közben vásárolnak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2019

    good as expected.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2019

    Good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2021

    Nagyon elégedett a termék nagyon szép, és megkaptam, mielőtt a becsült szállítási határidő, én biztosan, hogy egy másik vásárlás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2019

    Yes,I have not received my wireless Ear buds noise cancelling, Transaction ID 5RM26141LR5497320 Could you please send my send my ear buds or refund my money NZD $31.88, the money came out of my account 19/11/2019

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2019

    за 450 р вполне достойная кепка для холодного лета , ранней осени и поздней весны, выглядит 1:1 как на сайте

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2019

    Hola les comunico que este pedido hasta la fecha no lo he recibido,e solicitado una reclamación con paypal rogaría el ingreso en cuenta o el envio de nuevo es la segunda vez que pasa comprando gorras.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2019

    OKi..........................................................................................................................................................................................................................

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2020

    Vous dites que vous l'avez livrer à quel dates svp je n'ai pas reçu ni mon voisin

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$20.78
    • US$21.93
    • US$20.69
    • US$24.14
    • US$34.64
    • US$53.12
    • US$19.54
    • US$35.79
    • US$19.62
    • US$21.93
    • US$14.99
    • US$51.29
    • US$16.16
    • US$22.99
    • US$17.31
    • US$50.81
    • US$14.99
    • US$13.85