Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (73)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(73)
    • 5 Csillag(68)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/07/2021

    Csak a kalapot nekem, pontosan erre van szükségem. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2020

    A kalap jól áll, és csak arra várok, hogy horgászhassak, hogy rendesen kipróbálhassam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2020

    Köszönjük, hogy az eladó, és köszönöm a boltban a minőség és a sebesség a szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    The hat came doubled over and well packaged, dispatched pretty quickly and arrived quickly to, the hat itself is big and will fit up to a 7 3/8 and covers a fair way around your upper field of vision. It will definitely keep the sun off your head and has vents in the side of the skullcap section. The quality is really good, l don't know if it's waterproof but l'll give it a good waterproof spray all over and under. I shall let you know when l'm on the bank fishing.... That's when I will get a good chance to put the hat through it's paces. If I have rain then at least my head and shoulders will stay dry 😂😂😂....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    Hat is great. I spayed it with water proofing and it works great in the rain. I now just ordered the one with the real large brim and already water proof.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2021

    Pontosan ezt akartam, és jó állapotban érkeztem. Azonnal munkába állt, mint a kerti munka kalapom, a napsütéses napok miatt, amiket itt, Bluegrass államban élvezünk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/10/2021

    Gyorsan érkezett. Védi a nap és az eső köszönhetően a széles szélek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2021

    Ma reggel kaptam meg a kalapot szeptember 13-án 2021, és tökéletesen megfelel nekem, és köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2021

    A kalapot gyorsan szállították, és megtartja a leírás minden ígéretét: kiváló ár-minőség arány!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2022

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$18.47
    • US$13.99
    • US$23.09
    • US$24.24
    • US$48.50
    • US$21.93
    • US$14.99
    • US$41.57
    • US$80.84
    • US$23.09
    • US$30.02
    • US$21.93
    • US$21.93
    • US$25.40
    • US$18.47
    • US$42.76
    • US$38.10