Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (28)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(28)
    • 5 Csillag(24)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • GijVIP4
    IT
    02/03/2021

    Very Well! Fast shipping and fashion style.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    kapott gyorsan és nagyon jó állapotban csak eladott bőr, és úgy találja, hogy PU eltekintve, hogy szép sapka 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    Funky hat. Bought on a whim. Paid too much, but I kind'a like it. Sadly, I cannot say the same for for Banggood, which has once again indicated that I have received an item before I have had a chance to acknowledge its delivery. Its not good enough to say "Order completed" when I have not yet retrieved the item. I will say when the order is completed - not some unknown courier. Please don't assume that what the courier says is true.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    Jól néz ki és nagyon divatos sapka. Ez tetszik. Is, nincs probléma a méret, mert van egy öv a hátán, hogy állítsa be a méret. Annyira tetszik, hogy két színben vettem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    Jól néz ki és nagyon divatos sapka. Ez tetszik. Is, nincs probléma a méret, mert van egy öv a hátán, hogy állítsa be a méret. Annyira tetszik, hogy két színben vettem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    A termék megfelel a leírásnak. Kijevbe szállítás 15 napig tartott. Köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Just received (2nd of 3 hats ordered about 2 months ago) and it looks good. I'm impressed with the quality but not the shipping time.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    Jó napot Még nem kaptam dicséretet n 91511676

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    Nagyon szép sapka a leírás szerint.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    cool swagger

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 364
    • Ft8 748
    • Ft5 995
    • Ft16 771
    • Ft4 101
    • Ft12 868
    • Ft4 006
    • Ft7 653
    • Ft13 853
    • Ft7 653
    • Ft13 124
    • Ft6 532
    • Ft4 417
    • Ft4 373
    • Ft12 625
    • Ft5 831
    • Ft5 364
    • Ft4 736