Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (30)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(30)
    • 5 Csillag(28)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/01/2021

    no hay que hablar mucho, por el precio es una pasada, lo único malo es que no se pasa los datos al pc, lo demás una pasada

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2019

    I finally received the station after having to chase with Banggood. Just a warning there is no free delivery with this item even thought they offer. So you need to pay for express delivery and then on top of that you get charge another £19 for custom. So what was a good price to start with ended a medium bargain. The box was damaged when I receved it but luckily nothing inside was damaged.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2020

    Megkaptam a jót, köszönöm. Tegnap telepítettem, és remekül működött!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Magnifica estacion (calidad/precio). Conecta con los sensores sin problemas, facil de publicar los datos en la web. Pero sobre todo, la pantalla. Aparece la informacion detallada y las distintas pantallas (configuracion, alarmas, graficas, etc) muy claras. El paquete llego bastante machacado, pero esta muy bien embalado y esto lo salvo. Facil de instalar y ademas, cuenta con posibilidad de grabar datos en tarjeta microSDcard. Tambien se actualiza el firmware con la microSD, (ecowett). Admite mas sensores (ya he pedido 2 de temperatura/humedad). Lastima que la central no venga con baterias de respaldo, pero para eso tambien he pedido una miniSAI. El plazo de entrega, razonable (2 semanas)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    A csomag megérkezett a DHL nagyon sérült, de szerencsére, bár az anemométer lapátokat és egyéb darabokat kidobták a berendezésükből, az állomás sértetlen maradt, és ez egy igazi csoda.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    This is a great little weather station. I purchased this due to the availability of up to 8 temperature/humidity sensors as well as the WiFi access as I need to monitor multiple temperatures at a remote site. It works wonderfully for this. My only complaint is the frequency of updates - I need it to be much lower to reduce the communications costs and this does not seem possible.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    Great unit. I have had it up for three months now and just keeps going. It is my daily weather update via wunderground and integrated into home assistant easily enough.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    Szia, A szállítási idő a szállítási hub Cseh Köztársaságban az otthonom mindössze 5 nap volt. Összeszereltem és telepítettem a műszert, és tökéletesen működik! Ez nagyszerű. Köszönet mindenkinek. Üdvözlettel,

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Nem értek egyet azzal a megoldással, amivel most előállok. A berendezés nem működik, és vissza akarom adni, hogy visszakaphassam a vásárlást.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2021

    Nagyszerű termék, nagyon elégedett vagyok a funkciókkal és a minőséggel. Néhány nap múlva érkezett a CZ raktárból, további költségek nélkül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 984
    • Ft19 166
    • Ft8 813
    • Ft6 635
    • Ft2 287
    • Ft1 988
    • Ft3 445
    • Ft9 955
    • Ft9 965
    • Ft8 710
    • Ft2 320
    • Ft3 980
    • Ft3 831
    • Ft2 297
    • Ft5 640
    • Ft10 287
    • Ft8 295
    • Ft14 565